Japanse Meesters aan je muur - Muurmeesters

ONZE

MEESTERS

Japanse Meesters

Bij Muurmeesters zijn we altijd dol geweest op de pentekeningen van Ohara Koson. Sinds Marie Gon van VT Wonen in 2019 een ontwerp voor ons maakte voor een ronde Muurmeester met de Goudvissen van Ohara Koson voor de VT Wonen & Design beurs wisten we het zeker, we gaan een uitstapje maken naar Japan!

Muurmeesters Ohara Koson Landingspagina 1

Waarom? De compositie en eenvoud van de ontwerpen zijn zo prachtig gedetailleerd en toch eenvoudig, hebben rustige kleuren, mooie smalle maten, geven rust en kracht aan een ruimte. Muurmeesters biedt uitvoeringen in fluweel en gouden lijsten. De combinatie hiervan met een Japanse prent geeft een chique, anders dan anders WOW effect, passend bij de huidige kleuren- en woontrends.

PENTEKENINGEN VAN OHARA KOSON

Daarom hebben wij als noviteit tijdens de digitale VT Wonen en Designbeurs 2020 (van 1 – 10 oktober) onze collectie kunstwerken uitgebreid met een aantal pentekeningen van Koson.

Dus heb je een lege muur? Kies dan als wanddecoratie een Meester aan je eigen muur, een Hollandse meester of als uitstapje nu ook een Japanse meester. De Muurmeesters op doek zijn allemaal van top kwaliteit, zijn wisselbaar, verkrijgbaar in fluweel, gouden lijsten, in het rond en worden gratis binnen ca 10 werkdagen verzonden.

En mocht je vragen hebben of een speciaal verzoek, stuur ons een mailtje, we helpen je graag!