Muurmeesters & Frans Hals Museum | Haerlemsche Meesters - Muurmeesters

ONZE

MEESTERS

Frans Hals Museum | Haerlemsche Meesters

Het vermaarde Frans Hals Museum en Muurmeesters zijn een unieke samenwerking aangegaan om oude kunst van Haarlemse schilders toegankelijk te maken. Als Haarlemse organisaties brengen we samen de nieuwe collectie ‘Haerlemsche Meesters’ voor aan de muur: thuis, op kantoor of in de horeca.

Topstukken uit de collectie van het Frans Hals Museum behoren hiermee ook tot onze officiële collectie. Je vindt de Haerlemsche Meesters op deze pagina.

Haerlemsche Meesters Van Frans Hals Museum En Muurmeesters

HAERLEMSCHE MEESTERS

MUURMEESTERS EN FRANS HALS MUSEUM STARTEN UNIEKE SAMENWERKING

Extra Informatie

Door de samenwerking hebben we naast toegang tot het beste beeldmateriaal toegang tot extra veel informatie. Op alle productpagina’s uit de Haerlemsche Meesters collectie vind je informatie over het schilderij met veelal unieke en leuke wetenswaardigheden geschreven door Hoofd Collecties Marrigje Rikken.

Haerlemsche Meesters te zien in Haarlem

Op meerdere plaatsen in Haarlem zijn Haerlemsche Meesters te bewonderen. Natuurlijk in het Frans Hals Museum, locatie Hof, in het Museumcafé Cleeff Frans Hals, maar ook bij BLEND om de hoek van het Frans Hals Museum aan de Kleine Houtstraat en bij ML in Haarlem aan het Klokhuisplein in het historische centrum.

Collectie

Naast de wereldberoemde schuttersstukken van Frans Hals, zijn ook stillevens, portretten en Bijbelse voorstellingen van andere oude meesters uit Haarlem opgenomen. En mocht je op zoek zijn naar iets speciaals maar niet kunnen vinden, laat het ons weten? We helpen je graag!

Fh Logo Turquoise Roze Rgb2 E1621672348759

Een samenwerking met het Frans Hals Museum Haarlem®