Portret van onze oude meesters aan je muur? - Muurmeesters

ONZE

MEESTERS

Portretten

Kies voor een oude meester Portret aan je muur. Jouw favoriete meesterwerk is verkrijgbaar bij Muurmeesters. In de categorie Portretten vind je uiteraard de bekende portretten van onze Hollandse Meesters, maar ook de minder bekende klassieke portretten met prachtige kragen van Frans Pourbus bijvoorbeeld vind je in deze categorie.

Jan Willem Vantuil

KIES VOOR EEN OUDE MEESTER PORTRET AAN JE MUUR

Bij Muurmeesters zijn we dól op de oude meesters. We zien ze graag aan onze muur, thuis en op kantoor. Ons doel is zo veel mogelijk mensen blij te maken met hun favoriete meesterwerk in hoogwaardig materiaal aan je eigen muur, mensen die zo een stukje thuismuseum en eigen kunst aan de muur creëren.

Muurmeesters zijn sterke prints op stof in een aluminium frame. Je kunt je eigen maat bepalen, van klein tot groot. Op deze manier krijg je je reproductie van kunst/meesterwerken aan je eigen muur. In de allerbeste kwaliteit.

In de categorie Portretten vind je bekende en minder bekende portretten van Hollandse Meesters. Rembrandt van RijnVincent van GoghFrans Hals Johannes VermeerJohannes VerspronckJozef Israëls en nog veel meer.

Kijk ook eens bij de andere categorieën waarin je Landschappen en Stillevens van de oude meesters handig bij elkaar ziet staan.

Wil je meer weten? Mail of bel ons gerust!