Ronde Oude Meester aan de muur? - Muurmeesters

ONZE

MEESTERS

Ronde Meesters

Ronde vormen zijn aantrekkelijk, ook binnen het interieur. Organische vormen zorgen voor warmte, hebben een speels effect en zijn van positieve invloed op onze gemoedstoestand. We zijn dan ook trots dat het ons gelukt is de rechte lijnen te doorbreken en vanaf september 2019 onze mooiste Hollandse meesterwerken ook in ronde zwarte aluminium frames aan te kunnen bieden!

Muurmeesters Rond Klassieke Oude Meester Kroonkraanvogel

Om onze ronde Muurmeesters nóg mooier te maken worden ze geprint op een fluweelachtige stof. De stof voelt rijk en zacht aan, geeft diepte en contrast aan het schilderij en glimt niet. Het textiel van de ronde frames is sterk, kleurvast en heeft een zachte touch.

KIES VOOR EEN KLASSIEKER AAN DE MUUR

Bij Muurmeesters zijn we dól op de oude meesters. We zien ze graag aan onze muur, thuis en op kantoor. Ons doel is zo veel mogelijk mensen blij te maken met hun favoriete meesterwerk in hoogwaardig materiaal aan je eigen muur, mensen die zo een stukje thuismuseum en eigen kunst aan de muur creëren.

Muurmeesters zijn sterke textielprints in een aluminium frame. Je kunt je eigen maat bepalen, van klein tot groot. Op deze manier krijg je je reproductie van kunst/meesterwerken aan je eigen muur. In de allerbeste kwaliteit.

De levertijd van een ronde meester is iets langer, reken op ca 10 werkdagen. Maar fijn: de ronde meesters worden kant-en-klaar geleverd, je hangt hem zo aan de muur!

(Overigens, voorlopig worden de ronde frames alleen geleverd binnen Nederland )