Ronde Oude Meester aan de muur? - Muurmeesters

ONZE

MEESTERS

Ronde Vormen

Afbeelding Op Categorie Pagina Ronde Vormen

Ronde vormen zijn aantrekkelijk, ook binnen het interieur. Organische vormen zorgen voor warmte, hebben een speels effect en zijn van positieve invloed op onze gemoedstoestand. We zijn dan ook trots dat het ons gelukt is de rechte lijnen te doorbreken en vanaf september 2022 onze mooiste Hollandse meesterwerken zowel in ronde, zwarte aluminium frames aan te kunnen bieden als in unieke ovale MDF lijsten.

UNIEK OVAAL
Met een ovale lijst krijgt een schilderij een zachtere en minder formelere uitstraling. Verrassend genoeg past het daardoor juist weer uitstekend bij een strak interieur. Ook op een smalle muur doet een ovale lijst het erg goed: het zorgt ervoor dat de ruimte er wat groter door gaat lijken.

Om onze ronde en ovale Muurmeesters nóg mooier te maken worden ze geprint op een fluwelen stof. De stof voelt rijk en zacht aan, geeft diepte en contrast aan het schilderij en glimt niet. Het textiel van de ronde frames is sterk, kleurvast en heeft een zachte touch.
KIES VOOR EEN KLASSIEKER AAN DE MUUR
Bij Muurmeesters zijn we dól op de oude meesters. We zien ze graag aan onze muur, thuis en op kantoor. Ons doel is zo veel mogelijk mensen blij te maken met hun favoriete meesterwerk in
hoogwaardig materiaal aan je eigen muur, mensen die zo een stukje thuismuseum en eigen kunst aan de muur creëren.
Muurmeesters zijn sterke textielprints in een aluminium of MDF frame. Je kunt je eigen maat bepalen, van klein tot groot. Op deze manier krijg je je reproductie van kunst/meesterwerken aan je
eigen muur. In de allerbeste kwaliteit. De levertijd van ronde en ovale meesters is iets langer, reken op ca 10 werkdagen. Maar fijn: de meesters worden kant-en-klaar geleverd, je hangt hem zo aan de muur!
(Overigens, voorlopig worden de ronde en ovale frames alleen geleverd binnen Nederland )

KIES VOOR EEN KLASSIEKER AAN DE MUUR

Bij Muurmeesters zijn we dól op de oude meesters. We zien ze graag aan onze muur, thuis en op kantoor. Ons doel is zo veel mogelijk mensen blij te maken met hun favoriete meesterwerk in hoogwaardig materiaal aan je eigen muur, mensen die zo een stukje thuismuseum en eigen kunst aan de muur creëren.

Muurmeesters zijn sterke textielprints in een aluminium frame. Je kunt je eigen maat bepalen, van klein tot groot. Op deze manier krijg je je reproductie van kunst/meesterwerken aan je eigen muur. In de allerbeste kwaliteit.

De levertijd van een ronde meester is iets langer, reken op ca 10 werkdagen. Maar fijn: de ronde meesters worden kant-en-klaar geleverd, je hangt hem zo aan de muur!

(Overigens, voorlopig worden de ronde frames alleen geleverd binnen Nederland )