Hollandse Meesterwerken op Masterly Milaan - Muurmeesters

MEDIA BOX – pers – Muurmeesters @ Masterly

Media Box 8211 Pers 8211 Muurmeesters Masterly

MEESTERLIJKE MUURMEESTERS @ MASTERLY | MILAAN 2021

Van 5-10 september presenteren wij ons op ‘Masterly | The Dutch in Milano’ tijdens de Salone del Mobile, dé jaarlijkse internationale designbeurs. In het fascinerende en wonderschone neorenaissancistische Palazzo Francesco Turati gaan we de wereld laten zien dat Hollandse Meesters zich hebben laten inspireren door, en zich kunnen meten met de genieën uit de gouden periode van de Italiaanse kunst.

We gaan laten zien dat onze Meesters toegankelijk zijn voor iedereen. Wereldwijd. Voor thuis aan de muur. Binnen projecten. Voor op kantoor. Voor op cruiseschepen. Voor in de horeca. In kleine en grote maten. In textiel uitvoering. En in de unieke fluwelen uitvoering. Speciaal voor Masterly | The Dutch in Milano zullen we “@special edition Milaan”  kussenhoezen ontwerpen. Volg ons op facebookinstagram of kijk regelmatig op de website.

Ook in Milaan in September? Dan nodigen we je graag uit kennis te komen maken en ons te bezoeken in Room 17 van het Palazzo!

Muurmeesters Team

——————————-

* PERSBERICHT EN PERSFOTO’S *

Persbericht is onderstaand te downloaden.

Nederlands Persbericht

klik HIER om persfoto’s te downloaden – wetransfer

Media Box 8211 Pers 8211 Muurmeesters Masterly

PRAKTISCHE INFORMATIE

5-10 september 2021
Masterly, The Dutch in Milano – Via Meravigli 7 Milaan
Palazzo Francesco Turati, Milaan, Ruimte 17
zondag – maandag 11 – 20 uur dinsdag 11 – 17 uur (avond: vip event) woensdag – donderdag 11 – 20 uur vrijdag 11 – 16 uur
Metro Cordusio (lijn 1): Palazzo Francesco Turati op 150 meter Cairoli (lijn 1): Palazzo Francesco Turati op 150 meter Duomo (lijn 1 en 3): Palazzo Francesco Turati op 250 meter
Media Box 8211 Pers 8211 Muurmeesters Masterly

Photo Palazzo Francesco Turati, Masterly – Dutch Pavilion by Uniquole (www.masterly.nu)