Abrikozen van Adriaen Coorte in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Coortes Abrikozen
Muurmeesters Abrikozen Rond
Muurmeesters Abrikozen Rond 1

Coortes Abrikozen – Rond

SCHILDER

JAAR

1698

Maak van je muur een Meesterwerk met deze ronde Abrikozen van Adriaen Coorte. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Rond meesterwerk Abrikozen aan je muur

Wil jij deze prachtige oude meester van  Adriaen Coorte in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

HET SCHILDERIJ VIER ABRIKOZEN OP EEN STENEN PLINT – 1698

Origineel: olieverf op papier op paneel 21,1 x 28,8 cm bxh

Schilderijen van Adriaen Coorte

Adriaen schilderde de kleine schilderijtjes ‘Een takje kruisbessen’, ‘4 abrikozen op een plint’, ‘Stilleven van Asperges’ en ‘Aardbeien op een stenen plint’ aan het eind van de 17de eeuw. Ze werden niet geschilderd als serie maar als een groep bij elkaar behorende werken van verschillende soorten fruit/groente. Het fruit/groente en de bloemen werden uitgevoerd met een zeer nauwkeurige precisie tegen een donkere achtergrond en Adriaen maakte gebruik van de lichtinval.

Adriaen Coorte signeerde zijn schilderijen altijd op de stenen plint. Kijk voor al zijn schilderijen op zijn schilderspagina.