Brug in de regen van Vincent in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Brug In De Regen 8211 Rond
Brug In De Regen 8211 Rond

Brug in de regen – Rond

SCHILDER

JAAR

1887

Van Gogh Museum Amsterdam

MUURMEESTERS X VAN GOGH MUSEUM
Een samenwerking met het Van Gogh Museum ®

 

Maak van je muur een Meesterwerk met deze ronde uitvoering van Vincent van Gogh. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in Nederland en België in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. En heel mooi, met je aankoop steun je direct het Van Gogh Museum! Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Vanaf 385,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

BRUG IN DE REGEN (NAAR HIROSHIGE)

Vincent van Gogh (1853 - 1890), Parijs, oktober-november 1887

Origineel: olieverf op doek, 53.8 x 73.3 cm bxh

Van Gogh had een grote liefde voor Japanse houtsneden met hun heldere kleuren en bijzondere composities. Dit schilderij van een brug in de regen baseerde hij op een prent van de beroemde kunstenaar Utagawa Hiroshige. Van Gogh maakte de kleuren echter intenser dan in het origineel. Hij schilderde de voorstelling op een standaardformaat doek. Omdat hij de verhoudingen van de prent wilde aanhouden, bleef er een rand over. Deze vulde hij met Japanse karakters, die hij kopieerde van andere prenten.

Interessant, meer informatie over hoe Vincent geïnspireerd raakte door de Japanse prenten lees je hier op de website van het Van Gogh Museum.

“En je kunt volgens mij de Japanse kunst niet bestuderen zonder veel vrolijker en gelukkiger te worden en het doet ons terugkeren naar de natuur, ondanks onze opvoeding en ons werk in een wereld vol conventies” zo schreef Vincent aan zijn broer Theo op 23 of 24 september 1888

Dit meesterwerk van Vincent van Gogh is te zien in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Lees meer over het leven en werk van Vincent van Gogh op zijn schilderspagina.

Van Gogh Museum Amsterdam

Van Gogh Museum, Amsterdam (Vincent van Gogh Stichting)

BRUG IN DE REGEN VAN VINCENT VAN GOGH AAN JE MUUR?

Wil jij deze prachtige oude meester van Vincent van Gogh in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

MOOI: met je aankoop ondersteun je het Van Gogh Museum Amsterdam ♥