Chinese Wielewaal Koson - rond aan je muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Kosons Wielewaal Rond 1
Kosons Wielewaal Rond
Kosons Wielewaal Rond 2

Chinese Wielewaal Koson – rond

SCHILDER

JAAR

ca 1900 – 1910

Maak van je muur een Meesterwerk met deze Japanse schildering van Ohara Koson. De details, de ingetogen kleuren van Koson's schilderingen geven rust en kracht aan een ruimte.

Je Japanse meester wordt geleverd met een fluwelen print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. In combinatie met een ronde lijst creëer je zo iets bijzonders.

Koson’s meesters staan prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en zijn te bestellen in diverse maten en uitvoeringen. Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart frame. Helaas alleen in Nederland voorlopig. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Japanse Chinese Wielewaal in het rond aan je muur

Wil jij deze prachtige Japanse meester in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print in fluweel
inclusief lijst
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend. Buiten Nederland worden de ronde frames helaas (nog) niet geleverd.

HOUTSNEDE MEESTERWERK OHARA KOSON – CA 1900-1910

Origineel: kleurenhoutsnede, B 19 cm x H 36 cm

De compositie en eenvoud van de ontwerpen van Koson zijn prachtig gedetailleerd en toch eenvoudig. Ze hebben ingetogen kleuren, mooie smalle maten, geven rust en kracht aan een ruimte. Muurmeesters biedt uitvoeringen in fluweel. De combinatie hiervan met een Japanse prent geeft een chique, anders dan anders WOW effect, passend bij de huidige kleuren- en woontrends.

Lees meer over het leven en werk van Ohara Koson op zijn schilderspagina.