Damrak in Amsterdam van George Hendrik Breitner aan uw muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Breitner George Hendrik Damrak In Amsterdam 1
Muurmeesters Breitner Damrak 600x600 1
Muurmeesters Damrak In Amsterdam Schilder George Hendrik Breitner
Muurmeesters Damrak2 In Amsterdam Schilder George Hendrik Breitner

Damrak in Amsterdam

JAAR

1903

Dit meesterwerk van Breitner is te bestellen in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 358,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Een meesterwerk van Breitner aan je muur?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.

HET SCHILDERIJ DAMRAK IN AMSTERDAM VAN GEORGE HENDRIK BREITNER

Origineel: olieverf op doek 150 x 100 cm bxh

George Hendrik Breitner staat onder andere bekend om zijn werk waarin hij het alledaagse leven in Amsterdam vastlegde, vaak gebaseerd op zelfgemaakte foto’s, zo ook in het schilderij Het Damrak in Amsterdam.

De open verbinding tussen het Damrak en het IJ werd sinds 1889 versperd door het Centraal Station, waardoor het Damrak een binnenhaven werd. Op Het Damrak in Amsterdam schilderde George Breitner de huizen aan de Warmoesstraat en de Oudekerkstoren. Op de foto die hij gebruikte voor het schilderij, was ook de Koopmansbeurs in aanbouw. Echter toont het schilderij een zeilschip op deze plek en is de Koopmansbeurs weggelaten.

Lees meer over het leven en werk George Breitner op zijn schilderspagina.