De Liefdesbrief van Vermeer aan je muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Vermeer Johannes De Liefdesbrief
Muurmeesters Loveletter

De Liefdesbrief

SCHILDER

JAAR

1669

De Liefdesbrief van Johannes Vermeer is te bestellen in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 309,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

DE LIEFDESBRIEF VAN JOHANNES VERMEER

Origineel: olieverf op doek 38,5 x 44 cm bxh
Datum: 1669

Dit schilderij is een van Vermeer's beroemdste werken. Vermeer koos een opmerkelijk gezichtspunt voor het schilderij. Op het schilderij is een glimp te zien van een huiselijk tafereel in een andere kamer, schijnbaar gemaakt vanuit een andere schemerige kamer. In dat tafereel neemt een vrouw hoopvol een brief aan van een dienstmeisje.

Het onderwerp van die brief kan misschien worden afgeleid uit de twee schilderijen erachter, waarop op het ene de zee is afgebeeld en op het andere een eenzame man die op een weg langs zee loopt. In de 17e eeuw werd de zee vaak vergeleken met de liefde en een schip met een minnaar.

Lees meer over het leven en werk van Johannes Vermeer op zijn schilderspagina

Het schilderij behoort tot de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam.

De Liefdesbrief van Johannes Vermeer

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat. Lees meer over het leven en werk van Johannes Vermeer op zijn schilderspagina.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.