Kosons Fazant ovaal aan je muur? - Muurmeesters
Fazant Koson 8211 Ovaal
Fazant Koson 8211 Ovaal
Fazant Koson 8211 Ovaal

Fazant Koson – ovaal

SCHILDER

JAAR

ca 1920

Maak van je muur een Meesterwerk met deze Japanse schildering van Ohara Koson. De details, de ingetogen kleuren van Koson's schilderingen geven rust en kracht aan een ruimte.

Je Japanse meester wordt geleverd met een fluwelen print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. In combinatie met een ovale lijst creëer je zo iets bijzonders.

Koson’s meesters staan prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en zijn te bestellen in diverse maten en uitvoeringen. Je ovale meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart MDF frame. Alleen in Nederland verkrijgbaar. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 595,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Japanse Fazant op een kersenbloemtak in het ovaal aan je muur

Wil jij deze prachtige Japanse meester in het rond ovaal je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print op fluweel
inclusief zwarte MDF lijst
beschikbaar in verschillende maten
je ovale meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ovale frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend. Buiten Nederland worden de ronde frames helaas (nog) niet geleverd.

HOUTSNEDE MEESTERWERK OHARA KOSON – CA 1920

Origineel: inkt en kleur op zijde, B 53,5 cm x H 71 cm

De compositie en eenvoud van de ontwerpen van Koson zijn prachtig gedetailleerd en toch eenvoudig. Ze hebben ingetogen kleuren, mooie smalle maten, geven rust en kracht aan een ruimte. Muurmeesters biedt uitvoeringen in fluweel. De combinatie hiervan met een Japanse prent geeft een chique, anders dan anders WOW effect, passend bij de huidige kleuren- en woontrends.

Lees meer over het leven en werk van Ohara Koson op zijn schilderspagina.