Fluwelen schilderij Bos van Meerhout aan je muur? - Muurmeesters
Meerhout 4040 Web

Fluwelen Bos

SCHILDER

JAAR

1661

Aai-Catcher - een fluwelen schilderij - is een primeur op de Nederlandse markt. Het fluweel geeft extra glans en kracht aan de Hollandse Meesterwerken en zorgt voor dynamische kleurcontrasten. Daarbij hebben de schilderijen een hoge aaibaarheidsfactor: ze vrágen er gewoon om geaaid te worden.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een grote Aai-catcher (mogelijk tot een breedte van 135 cm), stuur ons dan even een mailtje. We helpen je graag. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 199,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Het Bos van Meerhout in fluweel aan je muur

De Aai-catcher kan in verschillende kleine maten besteld worden. Omdat het een speciaal, op maat gemaakt product is, hebben ze een iets langere levertijd van ca 2 weken. Wanneer je geïnteresseerd bent in een grote Aai-catcher (mogelijk tot een breedte van 135 cm), stuur ons dan even een mailtje. We helpen je graag.

Met een Hollandse Meester op de bank

Veel van onze meesters zijn ook verkrijgbaar als fluwelen kussenhoes. Deze fluwelen kussenhoezen maken de Hollandse Meesterwerken wel erg aaibaar en aantrekkelijk. De zachte en glanzende kussenhoezen met de beroemde prints zijn te verkrijgen in verschillende maten. Kijk even bij onze fluwelen kussens!