Gezicht op Auvers van Van Gogh in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Gezicht Op Auvers 8211 Rond
Gezicht Op Auvers 8211 Rond
Gezicht Op Auvers 8211 Rond
Gezicht Op Auvers 8211 Rond

Gezicht op Auvers – Rond

SCHILDER

JAAR

1890

Van Gogh Museum Amsterdam

MUURMEESTERS X VAN GOGH MUSEUM
Een samenwerking met het Van Gogh Museum ®

 

Maak van je muur een Meesterwerk met deze ronde uitvoering van Vincent van Gogh. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in Nederland en België in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. En heel mooi, met je aankoop steun je direct het Van Gogh Museum! Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Vanaf 385,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

GEZICHT OP AUVERS

Vincent van Gogh (1853 - 1890), Auvers-sur-Oise, mei- juni 1890

Origineel: olieverf op doek, 52.5 x 50.2 cm bxh

Dit schilderij toont een deel van het dorp Auvers-sur-Oise nabij Parijs. Van Gogh woonde er de laatste twee maanden van zijn leven. In de tien jaar dat hij als kunstenaar werkte, bleef Van Gogh experimenteren met de manier waarop hij de verf opbracht. In dit landschap zien we een grote variatie aan verfstreken. Voor de begroeiing in de voorgrond gebruikte hij ronde, vloeiende toetsen. Voor het lint van gekleurde daken in het midden verticale strepen. De groene velden achter het dorp zijn haast egale kleurvlakken. De lucht is onafgewerkt. Met enkele vlotte streken blauw gaf hij de contouren van de wolken aan.

Dit meesterwerk van Vincent van Gogh is te zien in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Lees meer over het leven en werk van Vincent van Gogh op zijn schilderspagina.

Van Gogh Museum Amsterdam

Van Gogh Museum, Amsterdam (Vincent van Gogh Stichting)

GEZICHT OP AUVERS VAN VINCENT VAN GOGH AAN JE MUUR?

Wil jij deze prachtige oude meester van Vincent van Gogh in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

MOOI: met je aankoop ondersteun je het Van Gogh Museum Amsterdam ♥