Gezicht op Delft, een bekend landschap van Vermeer aan uw muur! - Muurmeesters
Muurmeesters Vermeer Johannes Zicht Op Delft
Muurmeesters Vermeer View Of Delft 1
Muurmeesters Vermeer View Of Delft2

Gezicht op Delft

SCHILDER

JAAR

1660

Gezicht op Delft van Johannes Vermeer is te bestellen in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 274,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Origineel: olieverf op doek 115,7 x 96,5 cm bxh
Datum: 1660

Gezicht op Delft van Johannes Vermeer

Dit is het beroemdste stadsgezicht uit de Gouden Eeuw. Het spel tussen licht en schaduw, de indrukwekkende wolkenlucht en de subtiele weerspiegelingen op het water maken dit schilderij tot een absoluut meesterwerk.

We zien Delft vanuit het zuiden. Het is vrijwel windstil, de stad ademt rust uit. Vermeer bracht die rust ook in zijn compositie door drie horizontale banen te maken: water, stad en lucht. En door de bebouwing wat minder rommelig te schilderen dan zij in werkelijkheid was.

Gezicht op Delft is te zien in het Mauritshuis in Den Haag

MEESTERWERK GEZICHT OP DELFT VAN JOHANNES VERMEER

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.