Gezicht op Olinda in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Posts Brazilie
Rondemeester Zicht Op Olinda
Rondemeester Zicht Op Olinda 2

Gezicht op Olinda – Rond

JAAR

1662

Maak van je muur een Meesterwerk met dit ronde Gezicht op Olinda van Frans Janzs. Post. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Vanaf 385,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Rond meesterwerk Gezicht op Olinda aan je muur

Wil jij deze prachtige oude meester van Frans Jansz. Post in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

HET SCHILDERIJ GEZICHT OP OLINDA – 1662

Origineel: olieverf op doek 172,5 cm x 107,5 cm, bxh

De schilder Frans Jansz Post schildert hier in een tropische omgeving de kathedraal van Olinda in Brazilië. Hij schildert een groot aantal dieren die grotendeels verstopt zitten in de linkerhoek tussen de planten. Zo zien we een armadillo, aap, luiaard, miereneter en een hagedis. De kathedraal is later helaas zwaar beschadigd toen de Nederlanders in de 17e eeuw het gebied veroverden van de Portugezen, gelokt door de successen van suikerplantages.