Hangend boeket van Mignon in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Mignon Ronde Meester 500x500 1
Mignon Rond

Hangend Boeket Mignon – Rond

SCHILDER

JAAR

1665-1670

Maak van je muur een Meesterwerk met dit ronde Hangende Boeket van Mignon. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Rond meesterwerk Hangend boeket van Mignon aan je muur

Wil jij deze prachtige oude meester van Mignon in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print in fluwelen stof
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

HET SCHILDERIJ HANGEND BOEKET VAN MIGNON – CA 1665-1670

Origineel: olieverf op doek  30 x 38 cm bxh

Abraham Mignon verenigde dit weelderige bloemstuk door de vrij vloeiende ritmes van bloemen, vruchten en granen, allemaal samengebonden met een blauwe satijnen strik. De verschillende vormen en levendige kleuren vullen elkaar aan met een gemakkelijke natuurlijkheid, het bewijs van Mignons voortreffelijke gevoel voor design. Schilderijen van hangende boeketten vonden hun oorsprong in de praktijk van de katholieke kerk om altaren te versieren met bloemenslingers van levende bloemen. Mignons verbluffende scala aan texturen bevestigt zeker dat de kunstenaar “bijzonder ijverig” was.