Hangend boeket van Abraham Mignon aan je muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Mignon Abraham Hangend Boeket 1
Muurmeesters Mignon 1 600x600 1

Hangend boeket

SCHILDER

JAAR

1665-1670

Dit meesterwerk Hangend boeket van Mignon is te bestellen in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 329,00
Vanaf 296,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Een meesterwerk van Mignon aan je muur

Wil jij een prachtige meesterwerk van Mignon bij jou aan de muur hebben?  Kijk bij zijn schilderijen en kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.

HET SCHILDERIJ: HANGEND BOEKET VAN ABRAHAM MIGNON

Origineel: olieverf op doek  30 x 38 cm bxh

Abraham Mignon verenigde dit weelderige bloemstuk door de vrij vloeiende ritmes van bloemen, vruchten en granen, allemaal samengebonden met een blauwe satijnen strik. De verschillende vormen en levendige kleuren vullen elkaar aan met een gemakkelijke natuurlijkheid, het bewijs van Mignons voortreffelijke gevoel voor design. Schilderijen van hangende boeketten vonden hun oorsprong in de praktijk van de katholieke kerk om altaren te versieren met bloemenslingers van levende bloemen. Mignons verbluffende scala aan texturen bevestigt zeker dat de kunstenaar "bijzonder ijverig" was.