Het gele huis van Vincent van Gogh aan uw muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Gogh Vincent Van Het Gele Huis 1
Vincent Van Gogh Het Gele Huis De Straat Muurmeesters
Vincent Van Gogh Het Gele Huis De Straat Muurmeesters2

Het gele huis

SCHILDER

JAAR

1888

Van Gogh Museum Amsterdam

MUURMEESTERS X VAN GOGH MUSEUM
Een samenwerking met het Van Gogh Museum ®

 

Vincents schilderijen staan prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en zijn te bestellen in diverse maten en uitvoeringen. En heel mooi, met je aankoop steun je direct het Van Gogh Museum!

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 318,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

HET GELE HUIS VAN VINCENT VAN GOGH

Vincent van Gogh (1853 - 1890), Arles, September 1888

Origineel: olieverf op doek 91.5 x 72 cm bxh

Het gele huis (ca. 1888) – La Maison jaun – is één van de beroemde schilderijen van Vincent van Gogh. Het is een schilderij van een pand in Arles in Frankrijk, waar Vincent van Gogh zelf twee kamers huurde.

Het raam op de eerste etage, met de geopende luiken, is van de kamer waarin zijn vriend Paul Gauguin verbleef, waarmee Vincent van Gogh samen het Atelier van het Zuiden wilde oprichten. De kamer achter de gesloten luiken, was van Vincent van Gogh zelf. Deze heeft Van Gogh tevens vereeuwigd in het schilderij De slaapkamer. Op het schilderij Het gele huis bevindt zich links in het gebouw een restaurant met kruidenierswinkel. De straat is opgebroken om een gasleiding aan te leggen. Rechts gaat de straat onder twee spoorbruggen door.

Dit meesterwerk van Vincent van Gogh is te zien in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Lees meer over het leven en werk van Vincent van Gogh op zijn schilderspagina.

Van Gogh Museum Amsterdam

® Van Gogh Museum, © VGME B.V.

EEN MEESTERWERK VAN VINCENT VAN GOGH AAN JE MUUR?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.

MOOI: met je aankoop ondersteun je het Van Gogh Museum Amsterdam ♥