Ohara Rots met Aalscholver Koson aan je muur? - Muurmeesters
Muurmeester Kosons Rots Met Roodmaskeraalscholver 1
Muurmeester Kosons Rots Met Roodmaskeraalscholver 1 1
Muurmeester Kosons Rots Met Roodmaskeraalscholver 2

Rots met Aalscholver Koson

SCHILDER

JAAR

ca 1900-1936

Maak van je muur een Meesterwerk met deze Japanse schildering van Ohara Koson. De details, de ingetogen kleuren en de mooie smalle maten van Koson's schilderingen geven rust en kracht aan een ruimte.

Je Japanse meester kan zelfs worden geleverd met een fluwelen print (tot 150). Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. In combinatie met een gouden lijst creëer je zo iets bijzonders.

Koson’s meesters staan prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en zijn te bestellen in diverse maten en uitvoeringen.

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 230,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Japanse Rots met Aalscholver aan je muur

Wil jij dit prachtige Japanse Meesterwerk van Ohara Koson aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Bij Muurmeesters kun je rekenen op:

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
wisselbare doeken
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten

TIP: met een gouden lijst én een uitvoering in fluweel krijg je wel iets heel bijzonders aan de muur.

HOUTSNEDE MEESTERWERK OHARA KOSON – CA 1900-1936

Origineel: kleurenhoutsnede; lijnblok in zwart met kleurblokken, B 27 cm x H 43,5 cm

De compositie en eenvoud van de ontwerpen van Koson zijn prachtig gedetailleerd en toch eenvoudig. Ze hebben ingetogen kleuren, mooie smalle maten, geven rust en kracht aan een ruimte. Muurmeesters biedt uitvoeringen in fluweel en gouden lijsten. De combinatie hiervan met een Japanse prent geeft een chique, anders dan anders WOW effect, passend bij de huidige kleuren- en woontrends.

Lees meer over het leven en werk van Ohara Koson op zijn schilderspagina.