Kroonkraanvogel van d'Hondecoeter in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Melchiors Kroonkraanvogel
Rondemeester Kroonkraanvogel
Rondemeester Kroonkraanvogel 2

Kroonkraanvogel – Rond

JAAR

1680

Maak van je muur een Meesterwerk met deze ronde Kroonkraanvogel van Melchior d'Hondecoeter. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Vanaf 385,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Rond meesterwerk Kroonkraanvogel aan je muur

Wil jij deze prachtige oude meester van Melchior d'Hondecoeter in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

HET SCHILDERIJ DRIJVEN VEERTJE – 1680

Origineel: olieverf op doek 144 x 159 cm, bxh

De oorspronkelijke naam van dit schilderij is ‘Een pelikaan en ander gevogelte bij een waterbassin’.

Het schilderij laat een waterbassin zien met o.a. een pelikaan, helmkasuaris, flamingo, zwarte kroonkraanvogel en andere watervogels en het veertje dat drijft op het water. Het bassin staat in een prachtige omgeving van bomen en glooiend landschap.

Op het Drijvend Veertje kun je zien hoe nauwgezet en gedetailleerd Melchior d’Hondecoeter zijn schilderijen maakte. Hij maakte olieverf schetsen van de dieren die hij dan later kon gebruiken als voorbeeld.

Dit schilderij werd, net als het schilderij de Menagerie, in opdracht van koning Willem III en Mary gemaakt voor paleis ’t Loo.

Lees meer over het leven en werk van Melchior d’Hondecoeter op zijn schilderspagina