Madame Grand in ovaal aan je muur? - Muurmeesters
Madame Grand 8211 Ovaal
Madame Grand 8211 Ovaal
Madame Grand 8211 Ovaal
Madame Grand 8211 Ovaal
Madame Grand 8211 Ovaal

Madame Grand – ovaal

Deze ovale uitvoering van het schilderij Madame Grand is een blikvanger in je woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in een hoogte van 100 of 150 cm.

Je Muurmeester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwarte MDF lijst met een fluwelen uitvoering. Alleen nog in Nederland verkrijgbaar Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 595,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

HET SCHILDERIJ Madame Grand (Noël Catherine Vorlée, 1761–1835)

Marie Louise Élisabeth Vigée-Le Brun 1755-1842

Jaartal:  1783

Origineel: olieverf op doek, Ovaal,  72,4 x 92,1cm bxh

Dit is een van de meest fascinerende werken van Vigée Le Brun, de belangrijkste vrouwelijke kunstenaar van haar tijd. Dankzij het mecenaat van Marie Antoinette werd Vigée Le Brun in 1783 toegelaten tot de Académie Royale, als een van de slechts vier toegelaten vrouwelijke leden. Zij stuurde drie historiestukken (een uitzonderlijk genre voor een vrouwelijke kunstenaar) en minstens tien portretten (waaronder dit portret) naar de Salon van dat jaar, die als haar openbare debuut diende.

Madame Grand werd geboren in een Franse koloniale familie in de buurt van Pondicherry, India, en toen ze beroemd werd vanwege haar schoonheid en haar uiteindelijke huwelijk met de minister en diplomaat Talleyrand, gaven zowel bewonderaars als critici haar afkomst een exotisch tintje door haar de bijnaam "l'Indienne" te geven.

MEESTERWERK MADAME GRAND IN OVAAL AAN JE MUUR?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print op fluweel
inclusief zwarte MDF lijst
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en fluwelen doek
Je ovale meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ovale frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend. Buiten Nederland worden de ronde frames helaas (nog) niet geleverd.