Man in oosterse kleding van Rembrandt van Rijn aan uw muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Rembrandt Man In Oosterse Kleding
Muurmeesters Rembrandt Van Rijn Man In Oosterse Kleding
Muurmeesters Rembrandt Van Rijn Man In Oosterse Kleding I2

Man in Oosterse kleding

JAAR

1635

Dit prachtige portret van Rembrandt van Rijn is te bestellen in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 265,00
Vanaf 239,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Origineel: olieverf op doek 54,5 x 72 cm
Collectie Rijksmuseum

Man in Oosterse kleding van Rembrandt van Rijn

Nóg zo een subliem portret van Rembrandt van Rijn. Subliem door het gebruik van lichtinval, het gebruik van donker en licht, de handtekening van Meester Rembrandt. Een lichtbundel valt op de tulband en trekt alle aandacht. Toch is er genoeg te zien in de details van de kleding, het goud, de achtergrond. Deze zogenaamde Turkse tronies waren populair in de 17e eeuw.

EEN MEESTERWERK VAN REMBRANDT VAN RIJN

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat. Kijk ook eens bij de andere schilderijen van Rembrandt van Rijn.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.