Maria Mancini Ferdinand Voet in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Voets Maria
Muurmeesters Mancini Rond

Maria Mancini – Rond

SCHILDER

JAAR

1660-1680

Maak van je muur een Meesterwerk met dit ronde Portret Maria Mancini van Ferdinand Voet. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Rond meesterwerk Maria Mancini, hertogin van Bouillon aan je muur

Wil jij deze prachtige oude meester van Ferdinand Voet in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

HET SCHILDERIJ VAN MARIA MANCINI – 1660-1680

Origineel: olieverf op doek 62,5 x 72,5cm cm, bxh

Maria Mancini werd al jong samen met een paar van haar zussen vanuit haar geboortestad Rome naar Frankrijk gehaald om daar een voordelig huwelijk aan te gaan. De dames stonden daar samen met hun nichtjes al snel bekend om hun schoonheid en werden de ‘Mazarinettes’ genoemd. Later schreef zij haar memoires en was zij een van de eerste vrouwen in Frankrijk van wie een dergelijk werk gepubliceerd werd.