Marie Adélaïde de Savoie, Hertogin van Bourgondië aan je muur? - Muurmeesters
Marie Adlade De Savoie Hertogin Van Bourgondi
Marie Adlade De Savoie Hertogin Van Bourgondi
Marie Adlade De Savoie Hertogin Van Bourgondi
Marie Adlade De Savoie Hertogin Van Bourgondi

Marie Adélaïde de Savoie, Hertogin van Bourgondië

SCHILDER

JAAR

1710

Deze ovale uitvoering van het schilderij Marie Adélaïde is een blikvanger in je woonkamer, slaapkamer of kantoor is te bestellen in een hoogte van 100 of 150 cm.

Je Muurmeester wordt kant-en-klaar geleverd met een fluwelen print in een zwarte MDF lijst. Alleen nog in Nederland verkrijgbaar. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 595,00
Vanaf 536,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

HET SCHILDERIJ Marie Adélaïde de Savoie, Hertogin van Bourgondië

Schilder: Pierre Gobert

Jaartal:  1710

Origineel: ovaal, olieverf op doek,  59 x 71 cm

Marie Adélaïde, geboren in 1685, was de dochter van Vittorio Amedeo II (1666-1732) van Savoye en Anne Marie d'Orléans (1669-1728), nicht van Lodewijk XIV (1638-1715).

Zij was zeer levendig en populair bij de koning en aan het hof, waar Gobert haar klaarblijkelijk op haar vierentwintigste jaar schilderde. We weten weinig van haar omdat zij op de jonge leeftijd van 26 stierf. Marie Adélaïde's enige overlevende zoon Lodewijk XV volgde Lodewijk XIV na zijn eveneens jonge overlijden.

Dit portret is niet specifiek geregistreerd, maar het is bekend dat Gobert Marie Adélaïde, haar echtgenoot en vele leden van hun familie heeft geschilderd. Aangezien zij niet in hofkostuum is gekleed, is de afbeelding wellicht een verkleinde replica van een allegorisch portret.

MEESTERWERK Marie Adélaïde de Savoie, Hertogin van Bourgondië IN OVAAL AAN JE MUUR?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print op fluweel
inclusief zwarte MDF lijst
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en fluwelen doek
je ovale meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ovale frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend. Buiten Nederland worden de ovale Muurmeesters helaas (nog) niet geleverd.