De Menagerie van d'Hondecoeter in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Melchiors Menagerie
Rondemeester Menagerie
Rondemeester Menagerie 2

Menagerie – Rond

JAAR

ca 1690

Maak van je muur een Meesterwerk met deze ronde Menagerie van Melchior d'Hondecoeter. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Rond meesterwerk Menagerie aan je muur

Wil jij deze prachtige oude meester van Melchior d'Hondecoeter in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

HET SCHILDERIJ DE MENAGERIE – CA. 1690

Origineel: olieverf op doek 116,5 x 135 cm, bxh

Het schilderij laat een menagerie zien met o.a. 2 doodshoofdaapjes uit Midden-Amerika, 2 witte geelkuifkaketoes uit Australië, een grijze roodstaart papegaai uit Afrika en een rode vrouwenlori, aan de ketting, uit Indonesië gesitueerd op een balustrade en marmeren bankje.

Een menagerie is de voorloper is van de huidige dierentuin. Hierin werden wilde en exotische dieren in gevangenschap gehouden door welgestelden.

Dit schilderij is in opdracht van koning Willem III gemaakt voor zijn privé vertrekken in ’t Loo.

Lees meer over het leven en werk van Melchior d’Hondecoeter op zijn schilderspagina.