Riviergezicht van Aert van der Neer aan je eigen muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Neer Aert Van Der Riviergezicht Bij Winter
Muurmeesters Neer Aert Van Der Riviergezicht Bij Winter 1
Muurmeesters Neer Aert Van Der Riviergezicht Bij Winter2

Riviergezicht bij winter

JAAR

1655 -1660

Riviergezicht bij winter van Aert van der Neer kan besteld worden in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 286,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Riviergezicht bij winter van Aert van der Neer aan jouw muur

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten

HET SCHILDERIJ: RIVIERGEZICHT BIJ WINTER

Origineel: olieverf op doek 64 x 55,5 cm bxh

Zoals de meeste werken van Aert van der Neer is ook dit schilderij een landschapsschildering. Op de rivier langs een stad, met besneeuwde daken en in de verte een molen, zijn de mensen voor vertier op het ijs met schaatsen en sleeën.

Veel van zijn meesterwerken bevatten verzonnen rivieren en waterpartijen. Ook dit schilderij zal een gefantaseerd tafereel zijn van Aert. En wie weet heeft Aelbert Cuyp, Aerts vriend, ook hier geholpen door wat levendige figuren en dieren te schilderen.