Schelpenvisser op het strand van Jacob Maris aan je muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Maris Jacob Schelpenvisser
Muurmeesters Maris Shell Gatherer 600x600 1

Schelpenvisser op het strand

SCHILDER

JAAR

1847 – 1899

Schelpenvisser op het strand van Jacob Maris kan besteld worden in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 310,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Origineel: penseel in kleuren 34,3 x 22,7 cm bxh
Datum: 1847 - 1899

Op het schilderij is een schelpenvisser (schulper) te zien die met een sleepnet langs de vloedlijn schelpen vangt en op zijn kar gooit. De kar heeft hoge wielen omdat hij anders de duinen niet meer over zou komen door het zware gewicht. De schelpenvisser haalde de schelpen uit zee en bracht deze naar een kalkbranderij om in de kalkovens tot schelpkalk te worden gebrand. Het metselkalk werd gebruikt voor mortel.

Het schilderij behoort tot de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam.

SCHELPENVISSER OP HET STRAND VAN JACOB MARIS AAN JE MUUR?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk Van Maris op zijn schilderspagina in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.