Stilleven met bijbel van Vincent in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Stilleven Met Bijbel 8211 Rond
Stilleven Met Bijbel 8211 Rond
Stilleven Met Bijbel 8211 Rond
Stilleven Met Bijbel 8211 Rond
Stilleven Met Bijbel 8211 Rond

Stilleven met bijbel – Rond

SCHILDER

JAAR

1885

Van Gogh Museum Amsterdam

MUURMEESTERS X VAN GOGH MUSEUM
Een samenwerking met het Van Gogh Museum ®

 

Maak van je muur een Meesterwerk met deze ronde uitvoering van Vincent van Gogh. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in Nederland en België in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. En heel mooi, met je aankoop steun je direct het Van Gogh Museum! Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

STILLEVEN MET BIJBEL VAN VINCENT VAN GOGH

Vincent van Gogh (1853 - 1890), Nuenen, oktober 1885

Origineel: olieverf op doek, 78.5 x 65.7 cm bxh

De lijvige bijbel was van Van Goghs vader, die dominee was. Kort voor het ontstaan van dit schilderij was hij overleden. Naast de bijbel plaatste Vincent zijn eigen exemplaar van La joie de vivre van Emile Zola. Dat boek was een soort ‘bijbel’ van het moderne leven. De boeken staan symbool voor de verschillende levensvisies van vader en zoon.

Vincent beschreef dit werk aan Theo als 'een stilleven van een open, dus een gebroken wit, bijbel in leer gebonden, tegen een zwart fond met geelbruinen voorgrond, met nog een noot citroengeel.' Hij wilde hiermee zeggen dat de kleur zwart goed kon werken. De broers hadden hierover al veel discussie gevoerd. Theo vond Vincents doeken te donker en te somber. Hij stimuleerde hem om heldere, lichte tinten te gebruiken, net als de impressionisten.

Dit meesterwerk van Vincent van Gogh is te zien in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Lees meer over het leven en werk van Vincent van Gogh op zijn schilderspagina.

Van Gogh Museum Amsterdam

Van Gogh Museum, Amsterdam (Vincent van Gogh Stichting)

ROND MEESTERWERK STILLEVEN MET BIJBEL VAN VINCENT VAN GOGH AAN JE MUUR

Wil jij deze prachtige oude meester van Vincent van Gogh in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

MOOI: met je aankoop ondersteun je het Van Gogh Museum Amsterdam ♥