Stilleven met zinnia's in een gemberpot van Floris Verster aan uw muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Verster Floris Stilleven Met Zinnias In Een Gemberpot
Muurmeesters Verster

Stilleven met zinnia’s in een gemberpot

SCHILDER

JAAR

1910

Dit meesterwerk van Flors Verster is te bestellen in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 275,00
Vanaf 248,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Een Hollands meesterwerk van Floris Verster aan je muur

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten

HET SCHILDERIJ: STILLEVEN MET ZINNIA’S IN EEN GEMBERPOT VAN FLORIS VERSTER

Origineel: olieverf op paneel 19 x 24,3 cm bxh

Dit prachtige en kleurrijke schilderij Stilleven met Zinnia’s in een gemberpot (ca. 1910) van Floris Verster is één van zijn meesterwerken. Verster werkte doorgaans met ruwe penseelstreek en heftige kleuren. Vanaf 1888 maakt hij succes bij de avant-garde met uitbundige werken met bloemstillevens en landschappen. Tussen 1892 en 1900 legde hij zich toe op tekeningen in waskrijt, waarna hij in 1900 weer begon met schilderen. De belangrijkste werken van Floris Verster bevinden zich in het Kröller-Müller Museum en in Museum De Lakenhal te Leiden.