Tuin van Daubigny van Vincent van Gogh aan je muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Van Gogh De Tuin Van Daubigny
Muurmeesters Gogh Vincent Van De Tuin Van Daubigny 2
Muurmeesters Gogh Vincent Van De Tuin Van Daubigny

Tuin van Daubigny

SCHILDER

JAAR

1890

Van Gogh Museum Amsterdam

MUURMEESTERS X VAN GOGH MUSEUM
Een samenwerking met het Van Gogh Museum ®

 

Vincents schilderijen staan prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en zijn te bestellen in diverse maten en uitvoeringen. En heel mooi, met je aankoop steun je direct het Van Gogh Museum!

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 335,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

TUIN VAN DAUBIGNY

Vincent van Gogh (1853 - 1890), Auvers-sur-Oise, juni 1890

Origineel: olieverf op doek, 51,2 x 51 bxh

Van Gogh bewonderde zijn leven lang het werk van Charles-François Daubigny. Deze beroemde landschapschilder had in Auvers gewoond. Toen Van Gogh in het dorp aankwam, ging hij zo snel als hij kon Daubigny’s huis en tuin bekijken. Dit is het eerste schilderij dat hij van de tuin maakte. Later volgden nog twee grotere doeken.

Omdat Van Gogh even geen schilderdoek voorhanden had, schilderde hij de tuin op een roodgestreepte keukendoek. Hij bedekte de stof met een helderroze grondlaag van loodwit vermengd met rood pigment. Deze roze basis vormde een levendig contrast met de groene verf die hij gebruikte voor de tuin. De grondlaag is tussen de verftoetsen zichtbaar. Omdat het rode pigment in de loop der tijd verbleekt is, oogt de roze grondlaag tegenwoordig grijs

Dit meesterwerk van Vincent van Gogh is te zien in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Lees meer over het leven en werk van Vincent van Gogh op zijn schilderspagina.

Van Gogh Museum Amsterdam

Van Gogh Museum, Amsterdam (Vincent van Gogh Stichting)

 

 

TUIN VAN DAUBIGNY VAN VINCENT VAN GOGH AAN JE MUUR?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.

MOOI: met je aankoop ondersteun je het Van Gogh Museum Amsterdam ♥