Ovale Vaas met bloemen van Vincent van Gogh aan je muur? - Muurmeesters
Vaas Met Bloemen 8211 Ovaal
Vaas Met Bloemen 8211 Ovaal
Vaas Met Bloemen 8211 Ovaal
Vaas Met Bloemen 8211 Ovaal

Vaas met bloemen – Ovaal

SCHILDER

JAAR

1890

Van Gogh Museum Amsterdam

MUURMEESTERS X VAN GOGH MUSEUM
Een samenwerking met het Van Gogh Museum ®

 

Vincents schilderijen staan prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en zijn te bestellen in diverse maten en uitvoeringen.

Speciaal voor de VT Wonen & Designbeurs ontwierp Marie Gon een aantal ovale Muurmeesters. Zoals deze ovale uitvoering van de Vaas met bloemen, een blikvanger in je woonkamer, slaapkamer of kantoor en te bestellen in een hoogte van 100 of 150 cm.

Je Muurmeester wordt kant-en-klaar geleverd met een fluwelen print in een zwarte MDF lijst. Heel mooi, met je aankoop steun je direct het Van Gogh Museum! Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 595,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

HET SCHILDERIJ VAAS MET BLOEMEN VAN VINCENT VAN GOGH

Vincent van Gogh (1853 - 1890),  Auvers-sur-Oise, juni 1890

Origineel: olieverf op doek   29 x 42,2 cm bxh

Dit bloemstilleven lijkt misschien onvoltooid, maar is dat niet. Van Gogh schilderde het losjes en duidelijk met vaart, zoals hij dat sinds hij in Auvers woonde steeds meer ging doen. Hij maakte de bloemen nog net herkenbaar en zette er vrij grove blauwe contouren omheen.

Hij schilderde het boeket thuis bij zijn arts Paul-Ferdinand Gachet (1828-1909), die hij een ‘ware vriend’ noemde, ‘zoiets als een nieuwe broer’. We weten zelfs dat hij het aan diens rode tafel maakte. Die vormt hier de ondergrond voor de vaas.

Dit meesterwerk van Vincent van Gogh is te zien in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Lees meer over het leven en werk van Vincent van Gogh op zijn schilderspagina.

Van Gogh Museum Amsterdam

® Van Gogh Museum, © VGME B.V.

EEN MEESTERWERK VAN VINCENT VAN GOGH AAN JE MUUR?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print op fluweel
inclusief zwarte MDF lijst
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en fluwelen doek
je ovale meester wordt gemonteerd geleverd.
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ovale frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend. Buiten Nederland worden de ovale Muurmeesters helaas (nog) niet geleverd.

MOOI: met je aankoop ondersteun je het Van Gogh Museum Amsterdam ♥