Gezicht op Delft in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Vermeers Delft
Muurmeester Vermeers Delft Rond

Vermeers Delft – Rond

SCHILDER

JAAR

1660 – 1661

Maak van je muur een Meesterwerk met dit ronde Gezicht op Delft van Johannes Vermeer. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Rond meesterwerk Gezicht op Delft aan je muur

Wil jij deze prachtige oude meester van Johannes Vermeer in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

GEZICHT OP DELFT VAN JOHANNES VERMEER – 1660-1661

Origineel: olieverf op doek 115,7 x 96,5 cm bxh

Dit is het beroemdste stadsgezicht uit de Gouden Eeuw. Het spel tussen licht en schaduw, de indrukwekkende wolkenlucht en de subtiele weerspiegelingen op het water maken dit schilderij tot een absoluut meesterwerk.

We zien Delft vanuit het zuiden. Het is vrijwel windstil, de stad ademt rust uit. Vermeer bracht die rust ook in zijn compositie door drie horizontale banen te maken: water, stad en lucht. En door de bebouwing wat minder rommelig te schilderen dan zij in werkelijkheid was.

Bekijk meer schilderijen van Johannes op zijn schilderspagina.

Gezicht op Delft is te zien in het Mauritshuis in Den Haag