Versproncks Adriana Croes in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Verspronck Adriana
Muurmeester Verspronck Adriana Rond

Versproncks Adriana – Rond

JAAR

1644

Maak van je muur een Meesterwerk met dit ronde Portret van Adriana Croes van Johannes Cornelisz. Verspronck. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Rond meesterwerk Adriana Croes aan je muur

Wil jij deze prachtige oude meester van Johannes Cornelisz. Verspronck in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

HET SCHILDERIJ PORTRET VAN ADRIANA CROES  – 1644

Origineel: olieverf op paneel   B 75 x H 93

Het schilderij geeft het portret weer van Adriana Croes, geboren op 2 april 1599 en gehuwd met Hendrik van Strijp op 17 april 1618. Adriana overleed op 19 juni 1656.

Adriana Croes is haar hele leven woonachtig geweest in Haarlem. Adriana is de moeder van Maria van Strijp en schoonmoeder van Eduard Wallis. Ook hen heeft Johannes Cornelisz Verspronck geportretteerd.

Lees meer over het leven en werk van Johannes Verspronck op zijn schilderspagina.