Meisje in het blauw in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Versproncks Meisje In Blauw
Muurmeester Versproncks Meisje In Blauw Rond 1
Muurmeester Versproncks Meisje In Blauw Rond

Versproncks Meisje in het blauw – Rond

JAAR

1641

Maak van je muur een Meesterwerk met dit ronde Meisje in het blauw van Johannes Cornelisz. Verspronck. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Vanaf 385,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Rond meesterwerk Meisje in het blauw aan je muur

Wil jij deze prachtige oude meester van Johannes Cornelisz. Verspronck in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

SCHILDERIJ PORTRET VAN EEN MEISJE IN HET BLAUW – 1641

Origineel: olieverf op doek 66,5 x 82 cm, bxh

Johannes Verspronck heeft hier een onbekend meisje van welvarende ouders geschilderd. In de tijd van de 17e eeuw werden de kinderen van welvarende mensen rijk uitgedost. In dit geval in moderne ragfijne kleding, bestikt met goudbrokaat, met kanten kraag en manchetten, dure parels en een veren waaier. De aandacht gaat helemaal uit naar het meisje doordat Johannes gebruik maakt van een neutrale achtergrond en van het licht en de schaduw. Aan de blik in haar ogen is te zien dat het nog om een heel jong meisje, waarschijnlijk een jaar of 10, gaat.

Haar beeltenis is in 1945 gebruikt op het nieuwe fl. 25,– biljet.

Bekijk meer schilderijen van Johannes Cornelisz. Verspronck op zijn schilderspagina.