Korenaren van Van Gogh aan je muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Van Gogh Korenaren
Muurmeesters Van Gogh Korenaren 2
Muurmeesters Van Gogh Korenaren 1

Korenaren

SCHILDER

JAAR

1890

Van Gogh Museum Amsterdam

MUURMEESTERS X VAN GOGH MUSEUM
Een samenwerking met het Van Gogh Museum ®

 

Vincents schilderijen staan prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en zijn te bestellen in diverse maten en uitvoeringen. En heel mooi, met je aankoop steun je direct het Van Gogh Museum!

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 320,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

KORENAREN

Vincent van Gogh (1853 - 1890), Auvers-sur-Oise, juni 1890

Origineel: olieverf op doek, 48 x 64 cm bxh

Vincent moet voor dit schilderij middenin een korenveld hebben gestaan. Hij ‘zoomde in’ op de planten met hun golvende bladeren en zware halmen. De groene korenzee doorbrak hij met een blauwe korenbloem linksboven en de roze winde rechtsonder.

Van Gogh beschreef dit decoratieve schilderij aan zijn vriend, de kunstenaar Paul Gauguin: ‘niets dan aren, groen-blauwe halmen, lange bladeren als linten, groen en roze door de weerschijn; lichtjes gelende aren met een rand die bleekroze is door de stoffige bloeiwijze.’ Het effect van de kleuren moest het geluid oproepen van ‘het zachte ruisen van de korenaren die heen en weer wiegen in de wind’.

Dit meesterwerk van Vincent van Gogh is te zien in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Lees meer over het leven en werk van Vincent van Gogh op zijn schilderspagina.

Van Gogh Museum Amsterdam

Van Gogh Museum, Amsterdam (Vincent van Gogh Stichting)

KORENAREN VAN VINCENT VAN GOGH AAN JE MUUR?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.

MOOI: met je aankoop ondersteun je het Van Gogh Museum Amsterdam ♥