Vissersboten op het strand van Vincent gedetailleerd in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Vissersboten Op Het Strand 8211 Detail 8211 Rond
Vissersboten Op Het Strand 8211 Detail 8211 Rond

Vissersboten op het strand – detail – Rond

SCHILDER

JAAR

1888

Van Gogh Museum Amsterdam

MUURMEESTERS X VAN GOGH MUSEUM
Een samenwerking met het Van Gogh Museum ®

 

Maak van je muur een Meesterwerk met deze ronde uitvoering van Vincent van Gogh. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in Nederland en België in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. En heel mooi, met je aankoop steun je direct het Van Gogh Museum! Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

VISSERSBOTEN OP HET STRAND VAN LES SAINTES-MARIES-DE-LA-MER

Vincent van Gogh (1853 - 1890), Arles, juni 1888

Origineel: olieverf op doek, 81.5 x 65 cm bxh

Enig idee waarom deze vissersbootjes een beetje onwerkelijk overkomen? Vergeleken met het oneffen zandstrand zijn ze eigenlijk te tweedimensionaal vormgegeven. Ze bestaan uit egale kleurvlakken, die zijn ingevuld binnen stevige contourlijnen. Ook werpen de bootjes geen schaduwen op het zand. Daarmee paste Van Gogh elementen toe die hij kende uit zijn verzameling Japanse prenten.

Het liefst had Van Gogh deze boten ter plekke aan het strand geschilderd. Maar dat lukte niet omdat de vissers elke dag heel vroeg uitvoeren. Wel tekende hij ze daar, waarna hij thuis dit schilderij maakte.

Dit meesterwerk van Vincent van Gogh is te zien in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Lees meer over het leven en werk van Vincent van Gogh op zijn schilderspagina.

Van Gogh Museum Amsterdam

Van Gogh Museum, Amsterdam (Vincent van Gogh Stichting)

DETAIL VAN VISSERSBOTEN OP HET STRAND VAN VINCENT VAN GOGH AAN JE MUUR?

Wil jij deze prachtige oude meester van Vincent van Gogh in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

MOOI: met je aankoop ondersteun je het Van Gogh Museum Amsterdam ♥