RONDE vlinder van Jan Davidsz. de Heem aan je muur? – Muurmeesters
Heems Vlinder
Rondemeester Deheem Vlinder
Rondemeester Deheem Vlinder2

De Heems Vlinder- Rond

JAAR

1654

Maak van je muur een Meesterwerk met deze ronde Vlinder van Jan Davidsz. de Heem. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Toevoegen aan wishlist

De vlinder uit het stilleven van Jan Davidsz. de Heem  in het rond aan je muur

Wil jij deze prachtige oude meester van Jan Davidsz. de Heem in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

HET SCHILDERIJ STILLEVEN MET BLOEMEN IN EEN GLAZEN VAAS

Origineel: olieverf op doek 36,5 x 54,5 cm bxh

Jan Davidsz. de Heem heeft hier een compositie gemaakt van diverse bloemen; o.a. tulp, roos, fluitekruid en tarwe in een glazen vaas waarin de weerschijn van het glas in lood raam te zien is met gedetailleerd afgebeeld de stengels in het water. De vaas is geplaatst op een stenen plint waarop insecten zien zijn, zoals op de bloemen. Het is een complete verscheidenheid van o.a. miertjes, vlinders, spinnetjes en bijtjes.