Vlinders en klaprozen van Vincent van Gogh aan uw muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Gogh Vincent Van Vlinders En Klaprozen
Muurmeesters Van Gogh Poppies 600x600 1

Vlinders en klaprozen

SCHILDER

JAAR

1889

Van Gogh Museum Amsterdam

MUURMEESTERS X VAN GOGH MUSEUM
Een samenwerking met het Van Gogh Museum ®

 

Vincents schilderijen staan prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en zijn te bestellen in diverse maten en uitvoeringen.á En heel mooi, met je aankoop steun je direct het Van Gogh Museum!

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 337,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Vlinders en klaprozen van Vincent van Gogh

Vincent van Gogh (1853 - 1890), Saint-Rémy-de-Provence, mei-juni 1889

Origineel: olieverf op doek 25.5 x 35 cm bxh

Het is goed te zien hoe Van Gogh dit doek schilderde: eerst de bloemen en de vlinders, daarna pas de blauwe achtergrond. De blauwe verfvegen overlappen de groene bloemstelen namelijk af en toe. Een deel van het doek liet Van Gogh zelfs onbeschilderd, zodat het ‘blote’ schilderslinnen zichtbaar is.

Met verschillende tinten groen gaf hij diepte aan de wirwar van stelen en blaadjes. Van Gogh wist het karakter van de fragiele klaprozen goed te treffen. Sommige knoppen staan op barsten.

Dit meesterwerk van Vincent van Gogh is te zien in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Lees meer over het leven en werk van Vincent van Gogh op zijn schilderspagina.

Van Gogh Museum Amsterdam

® Van Gogh Museum, © VGME B.V.

EEN MEESTERWERK VAN VINCENT VAN GOGH AAN JE MUUR?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.

MOOI: met je aankoop ondersteun je het Van Gogh Museum Amsterdam ♥