Zelfportret als de apostel paulus van Rembrandt van Rijn aan uw muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Rijn Rembrandt Van Zelfportret Als De Apostel Paulus
Muurmeesters Zelfportret Als De Apostel Paulus Schilder Rembrandt Van Rijn2
Muurmeesters Zelfportret Als De Apostel Paulus Schilder Rembrandt Van Rijn

Zelfportret als de apostel paulus

Dit meesterwerk van Rembrandt van Rijn is te bestellen in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 316,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Origineel: olieverf op doek 77 x 91 cm bxh

Zelfportret als de apostel paulus van Rembrandt van Rijn

Het Zelfportret als de apostel Paulus is een zelfportret van Rembrandt. In plaats van een baret of een palet, draagt Rembrandt van Rijn op dit schilderij een witte tulband. In zijn hand houdt hij meerdere beschreven stukken papier vast.  Door zijn opengeslagen mantel is een zwaard te zien. Al deze attributen wijzen op de apostel Paulus.

In 1919 was het Frederik Schmidt Degener die voor het eerst opmerkte dat het om apostel Paulus ging. Tot dat jaar werd het schilderij enkel Zelfportret genoemd. Dat het inderdaad om een interpretatie van apostel Paulus ging werd in de jaren 90 bevestigd, toen tijdens een restauratie een raam met tralies op de achtergrond tevoorschijn kwam. Apostel Paulus werd in zijn leven namelijk vier keer gevangengenomen.

EEN MEESTERWERK VAN REMBRANDT VAN RIJN

Het schilderij is ook als kussenhoes te verkrijgen. Kijk bij de beschikbare kussenhoezen, of stuur ons even een mailtje.

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.