Zelfportret met strohoed van Marie-Louise Vigee le Brun in ovaal aan je muur? - Muurmeesters
Zelfportret Met Strohoed Ovaal
Zelfportret Met Strohoed Ovaal

Zelfportret met strohoed- ovaal

Deze ovale uitvoering van het zelfportret van Marie Louise Elisabeth Vigée - le Brun is een blikvanger in je woonkamer, slaapkamer of kantoor is te bestellen in een hoogte van 100 of 150 cm.

Je Muurmeester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwarte MDF lijst met een fluwelen uitvoering. Alleen nog in Nederland verkrijgbaar Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 595,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

HET SCHILDERIJ Zelfportret met strohoed

Marie Louise Élisabeth Vigée-Le Brun 1755-1842

Jaartal:  1782

Origineel: olieverf op doek, Afmetingen 70,5 x 97,8 cm bxh

Zelfportret met strohoed is een door de kunstenares gesigneerd exemplaar van een zeer populair zelfportret dat zij in 1782 schilderde en dat zich nu in de collectie van barones Edmond de Rothschild bevindt. De pose is bewust gemodelleerd naar Rubens' Portret van Susanna Lunden (?) (ook in de collectie van de National Gallery), dat vroeger, maar ten onrechte, Le Chapeau de Paille (De strohoed) werd genoemd.

Vigée Le Brun biedt ons een zeer berekend beeld waarin zij zich expliciet associeert met een groot kunstenaar en zijn onderwerp. Ze kijkt ons recht aan met een open blik terwijl ze de instrumenten van haar beroep vasthoudt (een palet en penselen), en ze presenteert zichzelf als een elegante society lady en volleerd professioneel kunstenaar. Door buiten te poseren - en niet in een atelier bijvoorbeeld - bootst zij de contrasterende lichteffecten in Rubens' portret na door gewoon daglicht te combineren met direct zonlicht.

MEESTERWERK ZELFPORTRET MET STROHOED IN OVAAL AAN JE MUUR?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print op fluweel
inclusief zwarte MDF lijst
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en fluwelen doek.
Je ovale meester wordt gemonteerd geleverd.
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ovale frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend. Buiten Nederland worden de ronde frames helaas (nog) niet geleverd.