Zelfportret van Vincent van Gogh aan je muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Gogh Vincent Van Zelfportret Ca 1887
Muurmeesters Zelfportret Schilder Vincent Van Gogh2
Muurmeesters Zelfportret Schilder Vincent Van Gogh

Zelfportret

SCHILDER

JAAR

1887

Dit meesterwerk van Vincent van Gogh is te bestellen in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 323,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

ZELFPORTRET VAN VINCENT VAN GOGH

Origineel: olieverf op karton 34 x 42 cm bxh
Datum: 1887

Vincent ging in 1886 in Parijs wonen nadat hij van zijn broer Theo had gehoord over de nieuwe kleurige Franse schilderkunst. Omdat modellen te duur waren om mee te oefenen, paste hij deze nieuwe kunst al snel toe in zelfportretten. Hier schilderde hij zichzelf als een mondain geklede Parijzenaar, met losse, ritmische penseelstreken in opvallende kleuren.

Lees meer over over leven en werk van Vincent van Gogh en bekijk meer schilderijen in onze collectie op zijn schilderspagina.

Het schilderij behoort tot de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam.

Een meesterwerk van Vincent van Gogh aan je muur?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.