Ovaal Zonnebloemen van Vincent van Gogh aan uw muur? - Muurmeesters
Zonnebloemen Van Vincent 8211 Ovaal
Zonnebloemen Van Vincent 8211 Ovaal
Zonnebloemen Van Vincent 8211 Ovaal

Zonnebloemen van Vincent – ovaal

SCHILDER

JAAR

1887

Van Gogh Museum Amsterdam

MUURMEESTERS X VAN GOGH MUSEUM
Een samenwerking met het Van Gogh Museum ®

 

Vincents schilderijen staan prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en zijn te bestellen in diverse maten en uitvoeringen.

Maak van je muur een meesterwerk met deze ovale uitvoering van Vincents Zonnebloemen, een blikvanger in je woonkamer, slaapkamer of kantoor en te bestellen in een hoogte van 100 of 150 cm

Je Muurmeester wordt kant-en-klaar geleverd met een fluwelen print in een zwarte MDF lijst. Heel mooi, met je aankoop steun je direct het Van Gogh Museum!

Alleen nog in Nederland verkrijgbaar Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 595,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Ovale Zonnebloemen van Vincent van Gogh

Vincent van Gogh (1853 - 1890), Arles, januari 1889

Origineel: olieverf op doek 73 x 95 cm bxh

De Zonnebloemen behoren tot de bekendste schilderijen van Van Gogh. Hij maakte ze in Arles, in Zuid-Frankrijk, in 1888 en 1889. In totaal schilderde hij vijf grote doeken van zonnebloemen in een vaas, met drie tinten geel ‘en anders niets’. Zo liet hij zien dat het mogelijk was een voorstelling te maken met veel varianten van één kleur zonder aan zeggingskracht in te boeten.

Voor Van Gogh hadden zijn schilderijen van zonnebloemen speciale betekenis. Ze drukten ‘dankbaarheid’ uit, schreef hij. De eerste twee hing hij in de kamer van zijn vriend Paul Gauguin, de schilder die een tijdje bij hem kwam wonen in het Gele Huis. Gauguin was onder de indruk van de zonnebloemen, die volgens hem ‘helemaal Vincent’ waren. Van Gogh had tijdens het verblijf van zijn vriend al een nieuwe versie geschilderd en later vroeg Gauguin er een cadeau. Daar voelde Van Gogh niet veel voor. Wel maakte hij nog twee vrije herhalingen, waarvan er één in het Van Gogh Museum hangt.

Dit meesterwerk van Vincent van Gogh is te zien in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Lees meer over het leven en werk van Vincent van Gogh op zijn schilderspagina.

Van Gogh Museum Amsterdam

® Van Gogh Museum, © VGME B.V.

EEN MEESTERWERK VAN VINCENT VAN GOGH AAN JE MUUR?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print op fluweel
inclusief zwarte MDF lijst
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en fluwelen doek
je ovale meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ovale frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend. Buiten Nederland worden de ovale Muurmeesters helaas (nog) niet geleverd.

MOOI: met je aankoop ondersteun je het Van Gogh Museum Amsterdam ♥