VT wonen & designbeurs digitaal 2020 - Muurmeesters

VT wonen & designbeurs digitaal 2020

Yes!
Ook al kan de fysieke vt wonen & designbeurs tijdens de oktober woonmaand dit jaar niet doorgaan, de organisatie maakt er dit jaar een DIGITALE editie van.
En ook Muurmeesters doet dit jaar mee met de online beurs. Natuurlijk hebben wij, net als alle andere jaren, ook deze keer weer een MUURMEESTERS PRIMEUR.

Join Us!
Van 1 t/m 31 oktober staan de website en de socials van de vt wonen & designbeurs helemaal in het teken van de woonmaand en van 1 t/m 10 oktober vinden er allerlei inspirerende happenings plaats. Het wordt een bomvol, online programma voor woonfans om je te overladen met een flinke dosis wooninspiratie

Vt Wonen Amp Designbeurs Digitaal 2020
Vt Wonen Amp Designbeurs Digitaal 2020
Vt Wonen Amp Designbeurs Digitaal 2020
Vt Wonen Amp Designbeurs Digitaal 2020

Vraag advies van de allerbeste experts, zoals van stylisten, architecten, tuinadviseurs, groenstylistes en smart home adviseurs (kost je tijdens de beurs maar € 19,50 voor een half uur!). Kijk live binnen bij de leukste woonmerken en -bedrijven en volg masterclasses en trendlezingen. Doe mee aan de waanzinnige woonbingo en maak kans op te gekke prijzen. En voor wie zin heeft om te woonshoppen, zijn de beste beursaanbiedingen geselecteerd.

Kijk voor meer informatie op www.vtwonenendesignbeurs.nl en boek snel je plek.