Over Muurmeesters - Muurmeesters

Over Muurmeesters

Muurmeesters is in 2015 opgericht door Sylvia Kieft in haar geboortestad Haarlem. Hiermee biedt zij samen het haar team prachtige doeken van de Hollandse Meesters aan een breed publiek. Unieke Muurmeesters, en een oer Hollands product. Muurmeesters wil graag zoveel mogelijk mensen laten genieten van de pracht en kracht van de meesterwerken – van o.a. van Vermeer, Van Gogh, Rembrandt, Frans Hals en Breitner.

Na menig Hollandse keuken, woonkamer, kantoorruimte en horecagelegenheid voorzien te hebben van de levendige doeken, was het tijd om de meesterwerken de grens over te sturen. Muurmeesters lanceerde in april 2017 haar internationale webshop muurmeesters.com

Over Muurmeesters

Het Muurmeesters team | Foto KEESNAN Fotografie

Vanaf kinds af aan was Sylvia gefascineerd door de schilderkunst van de Hollandse oude Meesters, maar het was de kracht van een grote textielprint van Hendrik Voogd in 2015 die haar het laatste zetje gaf richting de start van haar bedrijf. Haar contacten in de printwereld en ervaring in vormgeving en fotografie maakten het mogelijk Muurmeesters te realiseren. Het zijn Hollandse meesterwerken – een 100% Hollands product, van Hollandse bodem – geschikt voor ieder formaat muur en elk budget.

Sylvia wijdt zich dagelijks met veel enthousiasme aan haar bedrijf en is de drijvende kracht achter Muurmeesters. Zij wordt ondersteund door een gemotiveerd team van professionals, dat samen met haar ernaar streeft zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de prachtige meesterwerken van de Hollandse Meesters.

Over Muurmeesters

Grafisch ontwerpster Marleen Sintenie (links) en eigenaar Sylvia Kieft (rechts)