DIGITALE VT WONEN & DESIGNBEURS BEZOEKERS - Muurmeesters

DIGITALE VT WONEN & DESIGNBEURS BEZOEKERS

WELKOM BIJ MUURMEESTERS!

Digitale Vt Wonen Amp Designbeurs Bezoekers

Wat leuk dat je bij ons komt kijken! Het is dit jaar even anders dan we allemaal gewend zijn met de VT wonen & Designbeurs maar we zijn blij je te verwelkomen in onze digitale omgeving.

Wat is een Muurmeester?
Wij maken het mogelijk je favoriete schilderijen – waarvoor je voorheen naar het museum ging – dagelijks aan je eigen muur te bewonderen. Met een Muurmeester kun je genieten van de unieke werken van Hollands grootste Meesters. Je kunt zelf de maat kiezen van je Muurmeester, wat het doek nog unieker maakt. En wat ook bijzonder is, het doek van de Muurmeester is wisselbaar! Zo kun je in een handomdraai van sfeer wisselen.

Nieuw op de VT Wonen & Designbeurs
Zoals elk jaar komen wij tijdens de beurs met een nieuw product. Dit jaar zijn we super bij met een aanvulling op onze collectie van prachtige schilderijen van Ohara Koson. Waarom? De compositie en eenvoud van de ontwerpen zijn zo prachtig gedetailleerd en toch eenvoudig, hebben rustige kleuren, mooie smalle maten, geven rust en kracht aan een ruimte. Kijk zelf maar eens bij tekeningen, en lees meer over het werk en leven van de kunstenaar Ohara Koson.

We hopen dat je een goede indruk krijgt van onze mooie Muurmeesters. Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd mailen of bellen.

SPECIAAL VOOR DE VT WONEN & DESIGNBEURS BEZOEKERS HEBBEN WE OOK DIT JAAR EEN LEUKE BEURSAANBIEDING!

Ontvang 10% korting op je order bij Muurmeesters. Gebruik de code VTWDB2020 bij je bestelling.*

Digitale Vt Wonen Amp Designbeurs Bezoekers

* geldig t/m 31 oktober 2020