100% Hollands

De kracht van een Muurmeester

Bij Muurmeesters willen we je meer bieden dan een mooi doek aan de muur; wij willen je een product bieden waarmee je in een handomdraai een ruimte nieuw leven in kan blazen en de energie kunt veranderen. Een Muurmeester sluit aan bij je ruimte, het seizoen, je stemming en levensstijl.

Muurmeesters zet de werken van de Hollandse Meesters extra kracht bij met:

Wisselbare prints

De prints van Muurmeester worden geleverd in stevige luxe aluminium frames – ook in het zwart – waarin de doeken volledig tot hun recht komen. Deze frames maken het wisselen van doeken heel eenvoudig. Zo kun je meerdere doeken bestellen en de energie en uitstraling van je ruimte, wanneer gewenst, volledig veranderen. Pas je doek aan op je stemming, een gelegenheid of het seizoen met de wisselbare prints van Muurmeesters.

Sterke en hoge kwaliteit

Wij printen de werken van de Hollandse Meesters op textiel van zeer hoge kwaliteit. De werken komen tot leven, krijgen ‘body’ en behouden hun oorspronkelijke kracht en schoonheid. Het materiaal is sterk en kan tegen een stootje. Daarbij zijn de Muurmeesters eenvoudig te reinigen en zijn daarmee een perfecte oplossing voor horeca, kantoren en gezinnen met jonge kinderen.

Uniek

Muurmeesters maakt het mogelijk je favoriete schilderijen – waarvoor je voorheen naar het museum ging – dagelijks aan je eigen muur te bewonderen. Met een Muurmeester kun je genieten van de unieke werken van Hollands grootste Meesters. Je kunt zelf de maat kiezen van je Muurmeester, wat het doek nog unieker maakt.

Modern design

De doeken worden geleverd in een modern aluminium frame; een modern jasje waarin de kracht en pracht van de meesterwerken volledig tot hun recht komen. Doordat je zelf de maat kunt kiezen, maak je met een Muurmeester een waar ‘statement’ in elke ruimte.

100% Hollands

Een Muurmeester is een 100% Hollands product. De schilderijen zijn gemaakt door de (oude) Hollandse Meesters en worden gedrukt op Hollands textiel. Ook de frames zijn van de hand van een Hollandse designer en vanuit het Hollandse Haarlem werken wij dagelijks met enthousiasme aan dit oer Hollandse concept.

Grote maten

Onder het mom: “als je het doet, doe het dan goed”, bieden wij je de meesterwerken in (bijna) elke gewenste maat. Zo kun je met een grote Muurmeester een hele muur bedekken en daarmee de ruimte volledig veranderen. Uit respect voor het kunstwerk en de kunstenaar, houden wij op de website de originele verhoudingen van het werk aan. Mocht je een afwijkende maat wensen, stuur ons dan even een mailtje! Nieuwsgierig naar onze collectie? Neem een kijkje bij onze Meesters