100% Hoogwaardige Hollandse kwaliteit

De kracht van een Muurmeester

Bij Muurmeesters bieden we meer dan een mooi doek aan de muur; we bieden je kunst zoals de schilders van vroeger het bedoeld hebben.

Een Muurmeester sluit aan bij je ruimte, het seizoen, je stemming en levensstijl. En wil je wisselen? Dan heb je alleen een nieuw doek nodig.

Lees hier hoe Muurmeesters de klassieke werken van de Oude Meesters extra kracht bij zet.

Ontdek de kwaliteit van de Muurmeesters

Wisselbare doeken

De Muurmeesterdoeken worden geleverd in stevige luxe aluminium frames in diverse kleuren. Deze frames maken het wisselen van doeken toegankelijk voor iedereen.

Zo kun je meerdere doeken bestellen. Pas je doek aan op je stijl, een gelegenheid of het seizoen met de wisselbare kunstwerken van Muurmeesters.

Portret van een dame - Gustav Klimt in kamer 2

Sterke textieldoeken

Wij printen de werken van de Oude Meesters op textiel van hoge kwaliteit. De werken komen tot leven, krijgen ‘body’ en behouden hun oorspronkelijke kracht.

Het materiaal is sterk en kan tegen een stootje. Daarbij zijn de Muurmeesters eenvoudig te reinigen en zijn daarmee een perfecte oplossing voor horeca, kantoren en gezinnen met jonge kinderen.

Meesterwerk aan je muur

Muurmeesters maakt het mogelijk je favoriete museumschilderijen aan je eigen muur te bewonderen.

Met een Muurmeester kun je genieten van de klassieke werken van Hollands grootste Meesters. Je kunt zelf de maat kiezen van je Muurmeester, wat het doek nog persoonlijker maakt.

Klassiek met modern design

De doeken worden geleverd in een hoogwaardig aluminium frame waarin de kracht en pracht van de meesterwerken tot hun recht komen. Perfect voor moderne interieurs.

Doordat je zelf de maat kunt kiezen, wordt je Muurmeester een ware blikvanger aan de muur.

100% Hollands

Een Muurmeester is een 100% Hollands product. De schilderijen zijn gemaakt door Oude Meesters en worden gedrukt op Hollands textiel.

Ook de lijsten zijn van de hand van een Hollandse designer en vanuit Haarlem werken we dagelijks met enthousiasme aan dit oer-Hollandse concept.

Grote maten mogelijk

Onder het mom: “als je het doet, doe het dan goed”, bieden wij je de meesterwerken in (bijna) elke gewenste maat. Zo kun je met een grote Muurmeester een hele muur bedekken en daarmee de ruimte volledig veranderen.

Op de website zie je de originele verhoudingen van het werk. Mocht je een afwijkende maat wensen, neem contact op met ons.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

We helpen je graag

Bij Muurmeesters heb je diverse keuzes in diverse oude meesters. Denk aan standaard of fluweel doek, of een standaard of rond formaat. Heb je vragen, advies of ideeën? Neem vooral contact op. We helpen je graag.

Contact