Verhoog de productiviteit met kunst

Kunst op de werkvloer

Bij Muurmeesters zijn we dagelijks onder de indruk van de Oude Meesters. Bij ons op kantoor pronken er een aantal meesterwerken aan de muur. We blíjven er naar kijken. Ze stralen kalmte uit, dragen bij aan de rust op kantoor. Kortom, we worden er blij van. Dit gevoel kan jij ook creëren in jouw zakelijke omgeving.

Maar, ze hebben nóg 2 grote voordelen!

Muurmeesters voor je bedrijfsmuur of op kantoor

Meer productiviteit

Uit onderzoek van de School of Psychology van de Exeter University in Groot Brittannië blijkt dat kunst op de werkvloer de productiviteit verhoogt met 17%. Indien de medewerkers hebben mogen meebeslissen over wat voor kunst, kan dit zelfs oplopen naar 32%.

Kleuren in een schilderij kunnen de sfeer van een vergaderruimte veranderen en een kunstwerk kan een gespreksstarter zijn in een neutrale bedrijfsruimte.

Verbeterde akoestiek

Onze Muurmeesters kunnen voorzien worden van akoestisch dempende panelen. Eenvoudig te plaatsen achter het gespannen doek. Hier geldt: hoe groter de Muurmeester, hoe beter de werking.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Bij Muurmeesters staat samenwerking centraal. Wij begrijpen de unieke behoeften van bedrijven en bieden op maat gemaakte oplossingen.

Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om alle vragen te beantwoorden, advies te geven en samen succesvolle partnerschappen op te bouwen

Neem contact op