Verhoog de productiviteit met kunst

Kunst op de werkvloer

Bij Muurmeesters zijn we dagelijks onder de indruk van onze Hollandse Grootmeesters. Bij ons op kantoor pronken er een aantal aan de muur. We blíjven er naar kijken. Ze stralen kalmte uit, dragen bij aan de rust op kantoor. Kortom, we worden er blij van. Dit gevoel kan jij ook creëren in jouw zakelijke omgeving.

Maar, ze hebben nóg 2 grote voordelen!

Productiviteit

Uit onderzoek van de School of Psychology van de Exeter University in Groot Brittannië blijkt dat kunst op de werkvloer de productiviteit verhoogt met 17%. Indien de medewerkers hebben mogen meebeslissen over wat voor kunst, kan dit zelfs oplopen naar 32%. Kleuren in een schilderij kunnen de sfeer van een vergaderruimte veranderen en een kunstwerk kan een gespreksstarter zijn in een neutrale bedrijfsruimte.

Akoestiek

Onze Muurmeesters kunnen voorzien worden van akoestisch dempende panelen. Eenvoudig te plaatsen achter het gespannen doek. Hier geldt: hoe groter de Muurmeester, hoe beter de werking.

Wil je ook een prachtige oud-Hollandse Meester op kantoor?

Maak samen met je team een keuze uit onze collectie. Een Muurmeester is makkelijk in elkaar te zetten en op te hangen. Kom je er toch niet helemaal uit? Stuur ons dan een mail of bel, we helpen je graag en maken op verzoek impressies.

“In tegenstelling tot wat je baas misschien zegt, is het niet altijd slecht om afgeleid te worden op je werk. Word je afgeleid door een kunstwerk, dan kan je productiviteit juist een oppepper krijgen, en de stress verlagen, waardoor je je prettiger voelt op je werk.” Dit stelt Craig Knight, onderzoeker aan de universiteit van Exeter University’s School of Psychology”