Service die bij grootmeesters past

Veelgestelde vragen

Bij Muurmeesters bieden we je meer dan een mooi doek aan de muur; wij willen je een product bieden waarmee je in een handomdraai een ruimte nieuw leven in kan blazen en de energie kunt veranderen. Een Muurmeester sluit aan bij je ruimte, het seizoen, je stemming en levensstijl. Graag helpen we je om jouw Muurmeester te vinden.

FAQ: Een muurmeester bestellen

Wat voor product kan ik kopen bij Muurmeesters?

Een Muurmeester is een hoogwaardige reproductie van een Oude Meester op doek. Het doek is voorzien van een rubberen pees aan de zijkant, waarmee je het eenvoudig en stevig kunt opspannen in een aluminium frame. Een Muurmeester is altijd op maat gemaakt. Eerst kies je jouw favoriete kunstwerk, daarna kies je het formaat dat past in jouw interieur en vervolgens bepaal je zelf de afwerkingen van het frame en van het doek.

De Muurmeester wordt geprint op polyesterdoek van 210gr/m2 en wordt voorzien van een speciale strip (een peesconfectie) voor het eenvoudig aanbrengen en verwisselen van het Muurmeesterdoek in het frame. Naast het standaard Muurmeesterdoek hebben we ook fluwelen doeken in ons assortiment.

De beschikbare kleuren in de Muurmeester-frames zijn zilver, zwart, goud, wit of leerlook.

Door de veerkracht van het gespannen doek is deze niet kwetsbaar. Een groot voordeel bij het ophangen in ruimtes als woonkamer, gang, horeca, wachtruimtes of kantoor.

Een Muurmeester is op maat gemaakt. Met behulp van de handleiding is het frame van de Muurmeester eenvoudig zelf te monteren. Zodra het frame op de muur is bevestigd, druk je het doek eenvoudig in het frame.

Het is mogelijk de Muurmeester te voorzien van dempend materiaal om de akoestiek in ruimtes te verbeteren.

Hoe werkt het bestelproces?

Uit de collectie van Muurmeesters kies je eerst je favoriete kunstwerk. Vervolgens kies je je gewenste maat. De verhoudingen die je kunt kiezen zijn gebaseerd op die van het oorspronkelijke kunstwerk. Kies daarna de kleur van het frame en besluit of je voor een normaal of fluwelen doek gaat. Vervolgens kun je óf verder winkelen óf je bestelling afronden.

In welke afmetingen kan ik een Muurmeester bestellen?

Onder het mom: “als je het doet, doe het dan goed”, bieden we de meesterwerken in (bijna) elke gewenste maat aan. Veel kunstwerken zijn te bestellen tot een formaat van 2 tot 3 meter. Groter is soms ook mogelijk, neem dan even contact met ons op via de contactpagina om je wens door te geven, wij bekijken dan de mogelijkheden.

Uit respect voor het kunstwerk en de kunstenaar houden we op de website de originele verhoudingen van het werk aan. Mocht je een afwijkende maat wensen, neem contact met ons op.

Welk formaat kies ik?

Muurmeesters zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Omdat we graag de verhoudingen van de originele Oude Meesters respecteren, kunnen de afmetingen van de Muurmeesters onderling verschillen.

Tip: Als je twijfelt over een formaat, zou je een vuilniszak kunnen uitknippen in het formaat dat jij voor ogen hebt. Als je deze tegen de muur aan houdt, dan plakt het meestal vanzelf omdat het statisch wordt. Zo kun je het van diverse afstanden bekijken en beoordelen of dit het formaat is wat je in gedachten hebt.

Met een Muurmeester maak je een schitterend, statig statement aan de muur – durf dus voor een maatje groter te kiezen. Vaak wordt er uit veiligheid voor een maatje kleiner gekozen. Maar, het ‘minder is meer’ principe gaat hier niet op. Uit ervaring weten we dat een maatje groter aan de muur toch vaak een stuk mooier staat.

Met een Muurmeester maak je een schitterend, statig statement aan de muur – durf dus voor een maatje groter te kiezen. Vaak wordt er uit veiligheid voor een maatje kleiner gekozen. Maar, het ‘minder is meer’ principe gaat hier niet op. Uit ervaring weten we dat een maatje groter aan de muur toch vaak een stuk mooier staat.

Kan ik een Muurmeester uitproberen in mijn huis om te zien of het staat?

Dat is helaas niet mogelijk. Wel kan je een foto naar ons mailen, dan kunnen wij een voorbeeld maken waarbij je favoriete werk te zien is aan jouw muur.

Kan ik een Muurmeester ook in een andere verhouding bestellen?

Ja hoor, stuur ons even een mail met het werk naar info@muurmeesters.nl

Wat is de prijsbeleid van een Muurmeester?

De prijs van een Muurmeester is afhankelijk van het gekozen formaat. Kies jouw favoriete meester en je kan online direct de prijs zien van de variant die het beste bij jou past!

Deze bedragen zijn inclusief doek, frame en BTW én verzendkosten (binnen Nederland en België). Voor verzendingen naar overige landen gelden verzendkosten én eventuele invoerrechten.

Indien je een 2e doek wilt laten maken voor je bestaande frame zal de prijs berekend worden op de verhouding van je eerdere bestelling. Neem contact met ons op indien je een 2e doek wilt bestellen via onze contactpagina, en refereer naar je eerdere bestelling. We helpen je graag!

Indien je een 2e doek wilt laten maken voor je bestaande frame zal de prijs berekend worden op de verhouding van je eerdere bestelling. Neem contact met ons op indien je een 2e doek wilt bestellen via onze contactpagina, en refereer naar je eerdere bestelling. We helpen je graag!

Hoe wordt de volgorde van producten bepaald?

Op basis van het gedrag op de website, en de voorkeuren van de gebruiker, kan de volgorde van de producten variëren.

Hoe kan ik een los doek bestellen om te wisselen?

Het Muurmeester-systeem geeft de mogelijkheid snel van sfeer te wisselen door een nieuw doek te bevestigen. Het is ook mogelijk om een los doek te bestellen. Een nieuw doek wordt op maat gemaakt op basis van de afmetingen van je eerder bestelde Muurmeester. Mogelijk moet jouw nieuwe kunstwerk bijgesneden worden.

Wil je wisselen? Neem contact met ons en laat ons weten om welk kunstwerk het gaat. We maken gratis een voorbeeld van de uitsnede en stellen een offerte voor je op.

FAQ: Collecties

Er zijn zoveel Muurmeesters, welke kies ik?

Er zijn zoveel prachtige en indrukwekkende meesterwerken, wat kiezen een hele uitdaging maakt. Hoe kies je een Meesterwerk dat echt bij jou en je interieur past, voor nu en in de toekomst?

Misschien heb je al een voorkeur voor een bepaalde schilder of thema. Maar mocht je nog geen idee hebben, dan raden wij je aan goed naar de kleuren binnen je interieur te kijken. Vaak is het mooi om voor een kunstwerk te kiezen dat binnen ditzelfde kleurenpalet past.

Mocht je van plan zijn je interieur een make-over te geven, dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om de kleuren binnen je interieur af te stemmen op je Muurmeester.
En mocht je écht niet kunnen kiezen; de doeken zijn verwisselbaar. Zo kun je meerdere Meesterwerken aanschaffen en deze bijvoorbeeld afstemmen op het seizoen of de feestdagen.

Met welke musea werken jullie samen?

Op dit moment werken wij samen met Frans Hals Museum, Van Gogh Museum en Teylers Museum.

Mijn favoriete Oude Meester vind ik niet terug in de collectie. En nu?

Wat leuk dat je een Oude Meester op het oog hebt. Stuur een e-mail met de naam van het werk naar info@muurmeester.nl en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Hoe wordt de volgorde van producten bepaald?

Op basis van het gedrag op de website en de voorkeuren van de gebruiker, kan de volgorde van de producten variëren.

FAQ: Materialen en kwaliteit

Hoe werkt het Muurmeester-systeem?

Het Muurmeester-systeem bestaat uit twee losse delen. Deel 1 is een hoogwaardige print op textiel, en deel 2 is het aluminium frame.

Doordat het doek voorzien is van een rubberen pees, kun je dit gemakkelijk in het frame opspannen.

Het frame is gemaakt van aluminium: stevig maar niet al te zwaar. Het frame heeft een dikte van 2,6 cm. Aan de voorkant is het frame nauwelijks zichtbaar - de breedte van het frame is slechts 2 mm. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart, wit, goud en in leerlook

Wat is de kwaliteit van een Muurmeester?

Wij printen de werken van de Oude Meesters op textiel van zeer hoge kwaliteit. Muurmeesters omarmt de authenticiteit van oorspronkelijke scans van de originele kunstwerken, met als doel om elk subtiel detail te koesteren en te behouden. De werken komen tot leven, krijgen ‘body’ en behouden hun oorspronkelijke kracht en schoonheid. De materialen die we gebruiken zijn sterk en kunnen tegen een stootje.

Welk kleur frame moet ik kiezen?

Een Muurmeester kan geleverd worden met een omlijsting in verfijnd zilver, klassiek zwart, tijdloos wit, of glinsterend goud. Voor wie streeft naar een eigentijdse elegantie, bieden we ook de optie van een frame met een luxueuze leerlook.

Het frame zelf is vooral zichtbaar vanaf de zijkant en toont enkel een dun randje van 2mm aan de voorkant. De dikte van het frame is 27mm.

De neutrale tinten zwart, wit, goud en zilver (in aluminium) vormen een tijdloos canvas waarop onze meesterwerken schitteren. Zilver en wit stralen een tijdloze neutraliteit uit, waarbij ze subtiel versmelten met een witte muur. Zwart daarentegen verleent de Muurmeester extra diepgang en grandeur, terwijl een gouden frame of een frame met leerlook een vleugje hedendaagse chic toevoegt.

De keuze voor een kleur is heel persoonlijk en zal vooral ook afhangen van je huidige interieur.

Kan ik de akoestiek verbeteren?

Heb je last van galm in je huis of kantoor? Wij bieden de mogelijkheid om je Muurmeester te voorzien van hoogwaardige geluiddempende panelen, waarmee je de akoestiek in je ruimtes aanzienlijk kunt verbeteren.

Ons materiaal wordt op maat geleverd, speciaal voor jouw frame. Het geluiddempende materiaal is eenvoudig te plaatsen achter je kunstwerk, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek ervan.. Bestel het akoestisch materiaal direct online.

Klik hier om meer (technische) informatie te lezen over onze akoestische panelen.

FAQ: Inspiratie

Hebben jullie een showroom?

Muurmeesters heeft geen eigen showroom. We hebben zoveel afbeeldingen - en het sterke punt van Muurmeesters is juist dat iedereen zijn eigen maten kan kiezen – dat wij geen voorraad kunnen aanleggen. Daar is de keuze gewoon te groot voor! Wel werken we samen met winkels & horeca, zodat je toch de kwaliteit van Muurmeesters kunt bekijken Bekijk hier waar je Muurmeesters kunt zien.

Ik wil graag advies. Kan dat?

We denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.

Ik wil graag zelf wat inspiratie op doen. Waar vind ik meer voorbeelden?

Hier vind je mooie impressies bij klanten die je voor zijn gegaan. Neem ook eens een kijkje door onze collecties. Onze stylisten hebben mooie collecties samengesteld op basis van Meesters, stromingen en musea.

Wij willen graag compleet advies voor de aankleding van een kantoor, salon of andere werkplek. Kunnen jullie daar ook bij helpen?

Jazeker, neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een voorstel op maat. Mail naar info@muurmeesters.nl en we helpen je graag verder.

FAQ: Bestelling

Moet ik mijn bestelling zelf in ekaar zetten?

Het Muurmeester-systeem zet je zelf in elkaar. Gelukkig is dit eenvoudig om te doen. Je kan hiervoor gebruik maken van onze meegeleverde handleiding. Het voordeel van dit systeem is dat je ook weer eenvoudig kunt wisselen, wanneer je hier behoefte aan hebt.

Ik heb besteld, maar wil graag iets aanpassen wat nu?

Wat leuk dat je een Muurmeester hebt besteld! Neem contact met ons op, en we helpen je graag met een passende oplossing.

Hoe en wanneer wordt mijn Muurmeester geleverd?

De levertijd van een Muurmeester en is ca. 8 werkdagen na ontvangst van je betaling.

Ronde Muurmeesters worden in ca. 14 werkdagen geleverd.

Het doek en frame worden apart verzonden en aangeleverd door onder andere DHL. In de verpakking zit een instructie hoe het frame eenvoudig in elkaar gezet kan worden. Ook staat er in hoe je het doek opspant. Kijk ook naar het instructiefilmpje op deze pagina. Vanwege de afwijkende maten van de pakketten kunnen we helaas niet ****altijd ****een track & trace doorgeven.

FAQ: Betaling

Op welke manier kan ik mijn bestelling betalen?

We bieden verschillende betrouwbare en veilige betaalmethoden aan. Je hebt de keuze uit iDEAL, Klarna en Creditcard (VISA, AMEX en MasterCard).

Als je de voorkeur geeft aan achteraf betalen, kun je tijdens het afrekenen kiezen voor Klarna of 'bankoverschrijving'. Met Klarna betaal je het volledige bedrag na levering.

Wil je graag een (zakelijke) bestelling op factuur plaatsen? Stuur ons dan een e-mail, en we regelen dit graag voor je.

Ik bestel werken voor mijn bedrijf, kan ik een factuur krijgen?

Wil je graag een (zakelijke) bestelling op factuur plaatsen? Stuur ons dan een e-mail, en we regelen dit graag voor je.

Hoe wissel ik mijn Muurmeesters cadeaubon in?

Wat leuk dat je een cadeaubon hebt ontvangen! Mail je bestelling door naar info@muurmeesters.nl en we verwerken het bedrag van de bon.

FAQ: Bezorging

Hoe en wanneer wordt mijn Meester geleverd?

De levertijd van een Muurmeester en is ca. 8 werkdagen na ontvangst van je betaling.

Ronde Muurmeesters worden in ca. 14 werkdagen geleverd.

Het doek en het frame worden soms afzonderlijk verzonden en geleverd door verschillende vervoerders, waaronder DHL. Vanwege de afwijkende afmetingen van de pakketten is het helaas niet altijd mogelijk om een track & trace-code te verstrekken.

Ik heb een spoedbestelling. Is dat mogelijk?

Aangezien wij maatwerk leveren, is er altijd een productieproces nodig dat niet kan worden overgeslagen en moeilijk te versnellen is. Heb je een dringende deadline? Neem contact met ons op, en we zullen graag de mogelijkheden bekijken.”

Wat zijn de verzendkosten?

Deze bedragen op de website zijninclusiefdoek, frame en BTW én verzendkosten binnen Nederland en België. Voor verzendingen naar andere landen kunnen er verzendkosten en eventuele invoerrechten van toepassing zijn.

Hoe wordt mijn Muurmeester geleverd?

Je Muurmeester wordt als een langwerpig pakket bij je afgeleverd. Vervolgens schuif je zelf de framedelen in elkaar en druk je het doek in het frame. Het monteren van je Muurmeester is eenvoudig, en je kunt de stappen bekijken in deze video. Natuurlijk ontvang je ook een handleiding bij je bestelling. Ronde Muurmeesters worden echter wel volledig gemonteerd geleverd.”

Ik ben niet thuis op het moment dat het pakket wordt afgeleverd. Wat nu?

Als je niet thuis bent, zal de vervoerder eerst proberen het pakket bij de buren af te leveren. Als zij ook niet in staat zijn om jouw bestelling in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een kaartje achterlaten waarmee je zelf een nieuwe afleverafspraak kunt maken.

Kan ik het pakket bij jullie in Haarlem ophalen?

Ons kantoor in Haarlem is niet de locatie waar de productie en zending plaatsvindt. Onze productieafdelingen zitten door het hele land verspreid. Om die reden is het niet mogelijk om je pakket bij ons in Haarlem af te halen.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd, en hoe laat?

De levering van je bestelling kan plaatsvinden van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 19.00 uur.

Het is helaas niet mogelijk om van tevoren een specifiek tijdstip aan te geven. Als je een specifieke voorkeur hebt voor een leveringsdatum, neem dan ruim van tevoren contact met ons op. We zullen ons best doen om hier rekening mee te houden."

Kan ik mijn bestelling geleverd krijgen op een specifiek dagdeel?

Het is niet mogelijk een dagdeel/tijdslevering aan te vragen.

Indien je het pakket op een specifieke datum of dag geleverd wil hebben, neem contact met ons op en wij kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Kan de vervoerder mij een half uurtje voor de levering bellen?

Helaas kunnen we niet regelen dat je gebeld wordt voor levering.

Kan mijn bestelling na een tijd worden bezorgd die ik aangeef?

Het is niet mogelijk een tijdslevering aan te vragen.

Kan ik mijn bestelling verzenden naar het buitenland?

Afhankelijk van het land en de locatie, is dit mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en eventuele verzendkosten.

Wie levert de producten?

Wij werken voornamelijk samen met DHL en met verschillende kleine, lokale vervoerders. Welke vervoerder jouw pakket bezorgd, verschilt per regio.

FAQ: Ophangen

Ik wil een meesterwerk aan de muur, maar waar kan ik hem het beste hangen?

Je wilt iets anders en indrukwekkends aan de muur: een imposante Muurmeester. Deze zal zeker niet misstaan boven je bank of achter je tafel, je wilt dit meesterwerk wellicht meer podium bieden.

Voor een speelse en kunstzinnige uitstraling zou je kunnen overwegen om de Muurmeester niet precies in het midden boven je bank of tafel te hangen, maar juist iets excentrischer. Hierdoor ontstaat er ruimte voor andere prachtige decoraties en kun je een unieke sfeer creëren.

Als je echt groots wilt uitpakken, kun je ervoor kiezen om een volledige wand te wijden aan een indrukwekkende Muurmeester. Door de andere muren rustig te houden, creëer je een adembenemend statement en plaats je jouw meesterwerk letterlijk in het middelpunt van de aandacht.

Hoe hang ik mijn Muurmeester op?

Bij je Muurmeester worden speciale wandbevestigingen meegeleverd, ontworpen om het frame op een elegante manier aan de muur te bevestigen.

Natuurlijk kun je jouw Muurmeester ook op andere creatieve manieren ophangen. Sommige kunstliefhebbers kiezen ervoor om een Muurmeester aan een verfijnd railsysteem te hangen, wat een eigentijdse uitstraling kan geven. Belangrijk hierbij is ervoor te zorgen dat je een haakje gebruikt dat naadloos past in de uitsparing van het Muurmeester frame. We willen echter opmerken dat het gebruik van akoestisch materiaal bij een Muurmeester die aan een railsysteem wordt opgehangen, niet altijd de strakste montage aan de muur mogelijk maakt en het akoestische paneel mogelijk niet goed op zijn plaats blijft.

Het aantal benodigde ophanghaakjes is afhankelijk van de grootte van je Muurmeester en het type muur waarop je hem monteert. Voor formaten breder dan 120 cm raden we aan om 2 haakjes aan de bovenkant te gebruiken. Als je streeft naar een naadloze montage aan de muur, kun je overwegen om nog 1 of 2 ophanghaakjes aan de onderkant van het frame te monteren.

Bij het gebruik van akoestische panelen adviseren we om zeker ook 2 haakjes aan de onderkant te gebruiken.

Als extra hulp en inspiratie kun je onze instructievideo bekijken, waarin je stap voor stap kunt zien hoe je een Muurmeester elegant aan de muur bevestigt.

Kan ik het werk ophangen zonder in mijn muur te boren?

Absoluut, dat is zeker mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om een ophangsysteem aan het plafond te bevestigen. Een elegante ophangrails is verkrijgbaar op Stas.nl of wellicht bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. Houd er rekening mee dat het Muurmeester-systeem in combinatie met een akoestisch paneel niet geschikt is om aan een railsysteem op te hangen."

FAQ: Klachten en retouren

Hoe wordt Muurmeesters beoordeeld?

Muurmeester heeft een beoordeling van 4.9, gebaseerd op onze Google reviews.

Ik heb een klacht. Waar kan ik terecht?

Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets mis gaat, bijvoorbeeld dat een bestelling wordt beschadigd tijdens transport. Uiteraard willen we dat netjes voor je oplossen! Stuur een mail en eventueel een foto naar info@muurmeesters.nl. We nemen je mail direct in behandeling.

Je krijgt een bevestiging van de klacht en ontvangt zsm (uiterlijk 14 dagen na het indienen van de klacht, maar bijna altijd dezelfde dag) een inhoudelijke reactie.

Muurmeesters is Thuiswinkelorganisatie-lid, derhalve kan je via de geschillencommissie SGC ook een formele klacht indienen. Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Hoe is de garantie geregeld?

Muurmeesters is Thuiswinkelorganisatie-lid, derhalve zijn op alle bestellingen bij Muurmeesters de wettelijke garantie van toepassing (wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten).

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Jouw bestelling wordt pas in productie genomen als jij je gemaakte keuzes hebt doorgegeven en de bestelling geplaatst hebt. Echt maatwerk dus. Om deze reden vervalt het herroepingsrecht.

Dat wil zeggen dat je je bestelling niet terug kan sturen. Elke Meesterwerk is verkrijgbaar in vele verschillende formaten en ook de lijstkleur en het type doek bepaal je helemaal zelf. Om deze reden vervalt het herroepingsrecht. Dat wil zeggen dat je je bestelling niet terug kunt sturen.

Wil je iets cadeau doen, en twijfel je of het past bij de ontvanger? Geef dan een cadeaubon cadeau!

FAQ: Cadeaubon

Hebben jullie een Muurmeesters-cadeaubon?

Wat leuk dat je overweegt een Muurmeesters cadeau te geven.

Bestel de bon direct online!

Hoe ontvang ik de cadeaubon?

Je ontvangt de bon digitaal en per post.

Hoe snel ontvang ik de cadeaubon?

Via de post ontvang je de cadeaubon binnen 3 werkdagen. De digitale versie ontvang je binnen 2 werkdagen.

Heb je een spoedje? Laat het ons weten!

Ik heb een cadeaubon met spoed nodig. Kan dat?

Heb je de bon met spoed nodig? Neem contact met ons op en wij kijken naar de mogelijkheden.

Wil je kunst cadeau geven, maar twijfel je of het past bij de ontvanger?

Een cadeaubon is een mooi alternatief! Zo geef jij toch een mooi kunstwerk maar kan de ontvanger zelf uitkiezen welke Muurmeester het beste past.

FAQ: Reviewbeleid

Hoe komt Muurmeesters aan reviews?

Het plaatsen van reviews kan via het erkende review platform Google. Via dit formulier kan je een review plaatsen. Dit kan na bestelling.

Wanneer plaatst Muurmeesters reviews?

Op basis van de Google Reviews & testimonials per mail worden enkele beoordelingen gekozen en doorgeplaatst op de eigen website. De reviews worden gevalideerd door een check of de klant ook daadwerkelijk het product heeft gekocht.

Wat doen jullie om neprecensies tegen te gaan?

We controleren iedere review handmatig aan de bestelling. Mocht er toch een nepreview zijn geplaatst, dan verwijderen we deze onmiddelijk.

Krijgen jullie een vergoeding voor jullie reviews?

Nee, we vragen reviews alleen aan onze klanten uit. Hiertegenover staat geen vergoeding.

Waar vind ik jullie reviews?

Je vindt onze reviews door in Google te zoeken naar Muurmeesters en dan “Alle Google-reviews tonen” selecteren. Tevens vind je de geselecteerde reviews hier op onze website.

Voor de overige vragen

De juiste maat

Om je een beter beeld te geven, laten we hieronder 3 gemiddelde formaten Muurmeesters zien in verhouding tot een 3-zits bank van 210cm breed.

De akoestische panelen

Links een Muurmeester zonder akoestisch materiaal, rechts met akoestisch materiaal.

Last van galm in huis of kantoor? Het is mogelijk je Muurmeester te voorzien van dempende panelen om de akoestiek in ruimtes te verbeteren.

Het materiaal zal precies op de maat van je frame worden geleverd, in 1 deel of in meerdere delen en is eenvoudig achter je doek te plaatsen. Bestel je akoestisch materiaal direct online.

Wij helpen graag

Niet het antwoord gevonden wat je zocht?

Heb je andere vragen, advies of ideeën? Neem vooral contact op via e-mail of telefonisch. Onze klantenservice staat voor je klaar.

Contact