Bekijk de locaties

Waar kan ik Muurmeesters bekijken?

Muurmeesters heeft geen eigen showroom. We hebben zoveel afbeeldingen - en het sterke punt van Muurmeesters is juist dat iedereen zijn eigen maten kan kiezen – dat wij geen voorraad hebben. Daar is de keuze gewoon te groot voor!

Wel werken we samen met winkels & horeca, zodat je toch de kwaliteit van Muurmeesters in het echt kunt bekijken.

Neem een kijkje op deze locaties

En deel vooral je bezoek met ons via Instagram via @muurmeesters !

Noord-Holland: Haarlem

  • In het museumcafé Cleeff Frans Hals van het Haarlemse Frans Hals Museum locatie Hof, vind je het portret van een onbekende vrouw van Judith Leyster.

  • Bij ML in Haarlem vind je 3 Haerlemsche Meesters én 4 Muurmeesters (van Rachel Ruysch en Coorte). 

Noord-Holland: Alkmaar

Bij Van Til Interieur aan de Noorderkade in Alkmaar hangen 5 prachtige Muurmeesters in de showroom op de designafdeling.

Noord-Holland: Anna Paulowna

In Anna Paulowna is een groot formaat te bewonderen bij Boudewijn Hosmus Keukenambacht aan de Kruiswijk 30. Maak wel even een afspraak van tevoren.

Noord-Holland: Naarden

In Naarden pronkt een prachtige Muurmeester bij Het Hert in de Cattenhagestraat 12.

Overijssel

Bij de mooie winkel, met prachtige stijlkamers, Carlos in Huis aan de Hofstraat 13-15 in Deventer

Limburg

  • Er zijn Muurmeesters te bewonderen bij de mooiste winkel van Roermond in een prachtig pand: LOFT76 aan de Godsweerdersingel 7.

Utrecht

Bij KoK Wooncenter, de grootste design woonwinkel van Utrecht, pronken een aantal Muurmeesters. Hier vind je ook een rond meesterwerk. Je vindt KoK Wooncenter aan de Hamseweg 18 in Hoogland / Amersfoort.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

We helpen je graag

Bij Muurmeesters heb je diverse keuzes in diverse oude meesters. Denk aan standaard of fluweel doek, of een standaard of rond formaat. Heb je vragen, advies of ideeën? Neem vooral contact op. We helpen je graag.

Contact