Bekijk de locaties

Waar kan ik Muurmeesters zien?

Muurmeesters heeft geen eigen showroom. We hebben zoveel afbeeldingen - en het sterke punt van Muurmeesters is juist dat iedereen zijn eigen maten kan kiezen – dat wij geen voorraad kunnen aanleggen. Daar is de keuze gewoon te groot voor! Wel werken we samen met winkels & horeca, zodat je toch de kwaliteit van Muurmeesters kunt bekijken

Noord-Holland

In Haarlem hebben we aantal mooie zichtlocaties.

In het museumcafé Cleeff Frans Hals van het Frans Hals Museum locatie Hof,  vind je het portret van een onbekende vrouw van Judith Leyster in een gouden frame.

Bij ML in Haarlem vind je 3 Haerlemsche Meesters én 4 Muurmeesters (van Rachel Ruysch en Coorte).  De Muurmeesters op deze locatie zijn in een extra dik frame met extra dik akoestisch materiaal geplaatst zodat het aangenaam vertoeven is in de prachtige stijlkamers. ML is gevestigd in hartje centrum, naast de St. Bavo Kerk aan het Klokhuisplein 9.

Bij Van Til Interieur aan de Noorderkade in Alkmaar hangen 5 prachtige Muurmeesters in de showroom op de designafdeling.

In Naarden pronkt een prachtige Muurmeester bij Het Hert in de Cattenhagestraat 12.

In Anna Paulowna is een super groot formaat te bewonderen bij Boudewijn Hosmus Keukenambacht aan de Kruiswijk 30. Maak wel even een afspraak van te voren.

Limburg

Er zijn Muurmeesters te bewonderen bij de mooiste winkel van Roermond in een prachtig pand: LOFT76 aan de Godsweerdersingel 7 en bij Interior Playground aan de Raadhuisstraat 16a in Geleen

Overijssel

Bij de mooie winkel, met prachtige stijlkamers, Carlos in Huis aan de Hofstraat 13-15 in Deventer

Utrecht

Per oktober 2020 hangen er vele Muurmeesters [waaronder óók een ronde] te pronken bij KoK Wooncenter, de grootste design woonwinkel van Utrecht, Hamseweg 18 in  Hoogland / Amersfoort.